Lakásfelújítás FelmérésA lakásfelújítás felmérés díj nem azért van, hogy leendő ügyfeleinket plusz költségekbe kényszerítsük.
Tel: +36 20 372 8891    +36 30 716 5710
Árajánlatkérés
lakásfelújítás panelfelújításFelújítás szakértő és lakásfelújítás tanácsadás

Miért nem ingyenes nálunk a helyszíni felmérés?

 • A felmérés fizetőssé tétele az elmúlt évek tapasztalatain alapulva legtöbbször szükséges, és azért fontos hogy a feladatok elvégzése előtt tudjuk, hogy milyen munkákkal állunk szemben. Számos olyan kérdés merül fel egy elvégzendő munkával kapcsolatban, ami egy néhány perces telefonbeszélgetésbe nem derül ki, és a későbbiekben ezen okból a kivitelező és az ügyfél között konfliktushelyzet alakulhat ki. Lakásfelújítás felmérés.

A felmérés során minden olyan körülményt megtekintünk, ami az elvégzendő feladat dinamikus és szakszerű teljesítéséhez szükséges. Ilyenek például a munka megközelíthetősége, a parkolási lehetőségek (parkolási díj, behajtási engedély), a munka elvégzésének technológiája, az ötlet megvalósíthatósága, a különleges igények pontos ismerete, és számos olyan dolog, ami egy pár perces telefonos kommunikáció alatt nem számolunk vele. Nyilván vannak érdeklődő ügyfelek is, akik csak tájékozódó céllal keresnek meg, nekik a weboldalaink átböngészését, vagy ha személyesen beszélgetnének, akkor irodánkba invitáljuk be őket. Nyilván e lehetőségeknek nincs anyagi vonzata.

A felmérési díj bevezetését eredetileg azért találtuk ki, mert sok olyan másik cég, vagy komolytalan magánszemély keresett meg, aki érezhetően feleslegesen kihívott minket egy munkaterületre, aztán az árajánlat leadása után a kommunikáció minden irányát megszakította. Ezen lakások felmérése során a rá fordított időnk, energiánk kárba veszett, nem beszélve arról, hogy anyagi befektetése értelmében sem hozott pozitív eredményt. (üzemanyag, parkolási díj, jelenleg zajló munka eltolása, ami keresetkieséssel jár) Felmérési díjat visszatérő ügyfeleinknél nem számolunk fel, mert akivel már korábban eredményesen üzletet kötöttünk, független a munka nagyságától! komolyan tudunk venni!

A felmérés során figyelembe véve a megrendelők idejét 24 órán belül, írásos árajánlatot készítünk, elektronikus úton megküldjük, és 72 órán belül írásos kommunikációt várunk. Amennyiben válasz nem érkezik, az árajánlatot rendszerünk törli, és a megkeresés automatikusan tárgytalanná válik. A megkeresés során tiszteletben tartjuk a jogos igényt, hogy mihamarabb küldjünk árajánlatot, így fordítva is elvárjuk, hogy ne várakoztassanak minket túl sokáig. Az árajánlat készítés nálunk a jól kidolgozott programok, valamint célirányosan ezzel foglalkozó kollégánknak az esetek többségében nem több egy óránál.Lakásfelújítás felmérés
Lakásfelújítás felmérés

 • Nyilván a megrendelőinknek a döntése több időt vehet igénybe, evidens hogy más vállalkozókkal is kommunikál, de a tapasztalatok alapján a legtöbb ügyfél pár napon belül néhány vállalkozó megismerése után határozottan el tudja dönteni, hogy kivel, szeretne dolgozni. A felmérés díja a munka helyszíne, összetettsége, illetve becsült időtartama függvényében nettó 20 ezer forint között mozog, amit jóváírunk ha bennünket választ kivitelező partneréül! (2023) Lakásfelújítás felmérés

Lakásfelújítás Budapest -helyszíni felmérés

Fizetős helyszíni felmérés

Építőipari generálkivitelezés felmérése

Lakásfelújítás, generálkivitelezés

Lakásfelújítás Felmérési árak

A lakásfelújítás felmérés előtt történő felmérés árakat számos tényező befolyásolhatja. Az árak átlagosan 20 000-30 000 forint között mozognak, de ennél nagyobb összegekre is számíthatunk, ha nagyméretű lakások felméréséről van szó.

Teljes Körű Kivitelezés - Kérjen Ajánlatot Kivitelezésre

A felmérési árak a lakás mérete, szerkezete és állapotától függően alakulnak. Minél nagyobb a lakás, annál több időt és pénzt igényel a felmérés. A részletes felmérés magában foglalhatja a lakás szerkezeti állapotának részletes elemzését, a fűtési rendszer működését, a víz- és elektromos hálózatokat, valamint a lakás biztonságát is. Az árak magasabbak lehetnek, ha lakás szerkezete nagyon bonyolult. A felmérés árak a vállalatok között is eltérőek lehetnek, ezért javasolt több ajánlatot is kérni és összehasonlítani az árakat és a szolgáltatás szintjét.Lakásfelújítás felmérés

A lakásfelújítás felmérés egy nagyon fontos lépés a felújítási folyamatban. Az árajánlatkészítés is egy fontos része ennek a folyamatnak, és sok esetben ingyenes is lehet. Az alábbiakban részletesebben bemutatjuk a fizetős felmérés és az ingyenes árajánlatkészítés előnyeit és hátrányait.

Honnan van pénze a magyaroknak felújításra ilyen árak

Fizetős felmérés előnyei:

 • Részletes adatgyűjtés: A fizetős felmérés általában részletes adatgyűjtést végez, amely lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy pontos képet kapjanak a felújítási projektről.
 • Pontos árak: A fizetős felmérés eredményei alapján kapott árak pontosabbak, mivel a szakemberek személyesen ellenőrizték a helyszínt és megtárgyalták a felújítási projekt részleteit.
 • Személyes kapcsolat: A fizetős felmérés lehetőséget ad a vállalkozás és az ügyfél közötti személyes kapcsolat kialakítására, amely segíthet a kommunikációt és a megértést a felújítási projekt kapcsán.
 • Magas pontosság: A fizetős felmérések pontosabbak, mivel a vállalkozó több időt szán a felmérésre ezért az árajánlat magas pontossággal lesz elkészítve.
Egy újabb lakásfelújítás felmérése

Fizetős felmérés hátrányai:

 • Magas költség: A fizetős felmérés magasabb költségű lehet, amelyet az ügyfeleknek ki kell fizetniük.
 • Időigényes: A fizetős felmérés általában időigényesebb, mivel a szakembereknek ellenőrizniük kell a helyszínt és megtárgyalniuk kell a felújítási projekt részleteit.
Lakásfelújítás felmérés 20 ezer forint!

Ingyenes árajánlatkészítés előnyei:

 • Alacsony költség: Az ingyenes árajánlatkészítés alacsony költségű, mivel nem kell fizetni semmilyen díjat.
 • Gyors eredmények: Az ingyenes árajánlatkészítés gyors eredményeket nyújt, mivel a vállalkozások gyorsan elkészíthetik az árajánlatokat az ingyenes felmérés alapján.
Lakásfelújítás felmérés, árajánlat készítés

Ingyenes árajánlatkészítés hátrányai:

 • Pontatlan adatok: Az ingyenes árajánlatkészítés esetén az adatok nem mindig pontosak, mivel a vállalkozások nem tudják ellenőrizni a helyszínt.
 • Alacsony minőség: Az ingyenes árajánlatkészítés esetén a vállalkozások lehet, hogy alacsony minőségű anyagokat és szolgáltatásokat ajánlanak, hogy csökkentsék a költségeiket.
Teljeskörű lakásfelújítás - Lakásfelújítás, házfelújítás

Az ingyenes felmérések és árajánlatkésztés egyszerű megoldások, kezdő vállalkozások számára vagy olyanok számára, akiknek nincs szükségük a részletes adatokra. Az ingyenes felmérések általában csak alapadatokat tartalmaznak, és nem részletesek.”

Ház felújítás Budapesten - Teljeskörű lakásfelújítás

Összességében a fizetős felmérés és az ingyenes árajánlatkészítés mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya. Az ügyfeleknek meg kell fontolniuk a saját igényeiket és pénzügyi lehetőségeiket, hogy meghatározzák, melyik opció a legmegfelelőbb számukra. Ha fontos a pontosság és a részletes adatgyűjtés, akkor érdemes a fizetős felmérést választani. Ha viszont költséghatékony megoldást keresnek, akkor az ingyenes árajánlatkészítés lehet a megfelelő választás.


Régi ház felújítás költségei, ház és lakásfelújítás

Lakásfelújítás Budapest - Költségvetés készítés

Lakásfelújítás Felmérés

Rendkívül fontos, hogy a lakásfelújítás felmérés előtt pontos felmérés történjen, hogy meghatározzuk a munkálatok szükséges időtartamát, költségét és a szükséges anyagokat. A felmérés során fontos figyelembe venni a lakás jelenlegi állapotát, a tervezett változtatásokat, valamint a lakás építési anyagait.

A felmérés során a következőket kell figyelembe venni:
 • Lakásfelújítás felmérésAz épület struktúrája: Ellenőrizni kell a födémeket, az oszlopokat, a nyílászárókat és a tetőt, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy ezek megfelelőek-e a tervezett változtatásokhoz.Elektromos rendszer: Ellenőrizni kell a vezetékeket, az áramköröket és a védőföldelést, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy megfelelnek-e az aktuális biztonsági szabványoknak.
 • Lakásfelújítás - Festés, GipszkartonozásFűtés és hűtés: Meg kell vizsgálni a fűtési rendszert, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy energiahatékony és megfelel a jelenlegi igényeknek.Vízellátás és szennyvízrendszer: Meg kell vizsgálni a csöveket és az eszközöket, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy megfelelnek-e a jelenlegi szabványoknak.Árajánlat: A felmérés eredményeként pontos költségbecslést kaphatunk a projektről, és sok időt és pénzt takaríthatunk meg azzal, hogy elkerüljük a váratlan költségeket és a késlekedést.
Lakásfelújítás Tanácsadással

Azt javasoljuk, hogy szakemberrel végeztessük el a felmérést, hogy biztosan megkapjuk a pontos és megbízható eredményeket. A szakember segíthet a tervezésben és a kivitelezésben is, hogy garantálni tudja a projekt minőségét és határidejét.

Felmérés, szaktanácsadás, költségvetés készítés és minőségi kivitelezés.

Lakáselújítás Felmérés előnyei
A lakásfelújítás felmérés előtt történő pontos felmérés segítségével a következő előnyöket érhetjük el:
 • Pontos költségbecslés: A felmérés során kiderülnek a lakás jelenlegi állapotának hiányosságai és a szükséges változtatások, így pontos költségbecslést kaphatunk a projektről.
 • Megelőzés: A felmérés során kiderülhetnek olyan problémák, amelyek a jövőben komolyabb költségeket okozhatnak, így időben elvégezhetjük a szükséges javításokat.
 • Energiahatékonyság növelése: A felmérés során kiderülhetnek olyan rendszerek, amelyek nem megfelelően működnek, és energiatakarékos megoldásokat javasolhat a szakember.
 • Hatékonyabb tervezés: A felmérés eredményeinek figyelembevételével hatékonyabban tervezhetjük a lakásfelújítást, így időt és pénzt takaríthatunk meg.
 • Érték: Egy jól megtervezett lakásfelújítás felmérés javíthatja a lakás értékét, komfortját és energiahatékonyságát is. Éppen ezért rendkívül fontos a felmérés, amely segítségével biztosan megkapjuk a pontos és megbízható eredményeket.

Összefoglalva, a lakásfelújítás felmérés előtt történő pontos állapotfelmérés nélkülözhetetlen a projekt sikeres és minőségi kivitelezése érdekében. A felmérés eredményeinek figyelembevételével hatékonyabban tervezhetjük a lakásfelújítást, és biztosan elkerülhetjük a váratlan költségeket és a késlekedést.

Generál Festés Garanciával - Korrekt Kivitelezés Korrekt Ár

A felmérés eredménye a lakásfelújítás.

Lakásfelújítási projektet tervezel?

Ne ugorj fejest a felújításba, előbb szerezz egy profi lakásfelújítót, aki elvégzi a felmérést és részletes árajánlatot készít neked! Csapatunk segítségével biztos lehetsz abban, hogy a felújítási terveid valóra válnak.

Miért érdemes minket választani?

Lakásfelújítás Tanácsadással

Minőségi felmérés: Professzionális csapatunk részletesen megvizsgálja a lakásodat, hogy pontosan megállapíthassuk a felújítás szükséges lépéseit és költségeit.

Pontos árajánlat: Az árajánlatunk tökéletesen tükrözi a felújítás részleteit, így nem kell attól félned, hogy váratlan költségek merülnek fel a projekt során.

Személyre szabott megoldások: Csapatunk minden tagja figyelembe veszi ügyfelünk igényeit, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el.

Lakásfelújítás BudaPest

Tapasztalt szakemberek: Csapatunkat tapasztalt és szakképzett szakemberek alkotják, akiknek a legfontosabb a minőségi munka és az ügyfelek elégedettsége.

Megfizethető árak: Az árakat a lehető legjobban igyekszünk összehangolni az ügyfeleink igényeivel és költségvetésével, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnöd a minőség és a pénztárcád között.

Magas minőségű anyagok: Csak a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, hogy a felújítás minél eredményesebb legyen.

A lakásfelújítás nagy lépés lehet az életedben, ezért fontos, hogy minden részletre kiterjedő tervek alapján haladj. Ne hagyd a véletlenre a felújítást! Válassz minket, és váltsd valóra a lakásfelújítási terveidet!
Tel:06-30-716-5710  +36 20 372 8891

Lakásfelújítás Panelfelújtás
Egy friss felmérés kimutatta, hogy felújítási célokra átlagosan 6,8 milliót költenek.
Lakásfelújítás…