A modern otthon titka az ingatlanfelújítás.

A lakásfelújítás eredménye a vonzó ház – lakás. Hívj! Profi ingatlanfelújítás
Tel: 06-20-372-8891    06-30-716-5710
Árajánlatkérés…
lakásfelújítás panelfelújítás

Frissítsd fel otthonodat ingatlanfelújítással! Kérj árajánlatot most!

Tervezd meg álmaid fürdőszobáját velünk!

Az otthonod értéke is nőhet egy jó ingatlanfelújításnak köszönhetően!

A megfelelő ingatlanfelújítás segítségével növelheted otthonod energiahatékonyságát!Ingatlanfelújítás – lakásfelújítás, ha úgy érzed, hogy otthonod már régóta nem olyan, mint amilyennek lennie kellene, akkor talán eljött az ideje, hogy felújítsd. A lakásfelújítás azonban sokkal bonyolultabb folyamat, mint ahogyan azt sokan gondolják. Nem elég csak kiválasztani a szép burkolatokat és a modern bútorokat. Az előkészületek, tervezés, költségvetés és a kivitelezés fontos elemei a sikeres ingatlanfelújításnak.

Válaszd az ingatlanfelújítást, ha a tökéletes otthon az álmaidban él!

Ingatlanfelújítással a saját elképzeléseid szerint alakíthatod át az otthonodat!

A lakásfelújítás lehetőséget nyújt arra, hogy az otthonunkat személyesebbé és vonzóbbá tegyük. Sokan azonban a hagyományos felújítási módszerekre korlátozódnak, és nem tudják, hogyan lehetne valóban kreatívan felújítani az otthonukat. Azonban a kreatív ingatlan felújítások terén járatlanok sokszor nem tudják, hogy hogyan is kezdjék el. Ezért fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy milyen lehetőségeink vannak, és hogyan tudjuk kihasználni azokat a lakásfelújítás során.

Az ingatlanfelújítás révén otthonod egy modern és időtálló megjelenést kaphat!

Az ingatlanfelújítás nagy kihívást jelenthet, de sokan mégis szívesen vágnak bele, hogy a saját ízlésük és stílusuk szerint alakíthassák ki az otthonukat. Azonban a felújítási költségek magasak lehetnek, és sokan azt hiszik, hogy csak nagyon gazdagok engedhetik meg maguknak a lakásfelújítást. Azonban az ingatlan felújításnak sok olyan módja van, hogy spóroljunk a költségeken.
Hívj! 06-20-372-8891    06-30-716-5710

Tervezz egyedi és praktikus tárolókat otthonodba az ingatlanfelújítás segítségével!

Lakásfelújítás előtt

Az otthonunk kényelme, hangulata és stílusa nagyban befolyásolja mindennapjainkat, ezért érthető, ha időről időre felmerül bennünk a vágy, hogy frissítsük, megújítsuk a lakást. A ingatlanfelújítás azonban nem egyszerű feladat, rengeteg tennivaló van, ami sok ember számára ijesztőnek tűnik. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a lépéseket, amelyek segítségével átláthatóbbá tehetjük a folyamatot és biztosak lehetünk abban, hogy minden fontos részletre odafigyeltünk.

1.Tervezés és költségvetés
 • Az első és legfontosabb lépés a tervezés és a költségvetés elkészítése. Fontos, hogy előre meghatározzuk, milyen munkálatokat szeretnénk elvégezni, milyen anyagokat és berendezéseket szeretnénk használni, és milyen költségvetéssel rendelkezünk. Érdemes alaposan átgondolni, hogy mi az, ami valóban fontos számunkra, és mire szeretnénk költeni a pénzünket.Tovább > >
2.Megfelelő szakember kiválasztása
 • A ingatlanfelújítás során számos szakemberre lehet szükségünk, például építészre, villanyszerelőre, vízszerelőre, stb. Fontos, hogy olyan szakembereket válasszunk, akik megbízhatóak és tapasztaltak. Érdemes körülnézni az interneten, kérdezni ismerősöktől, vagy akár referenciákat is kérni.Tovább > >
3.Engedélyek beszerzése
 • Bizonyos munkálatokhoz engedélyre lehet szükségünk, például ha szeretnénk bővíteni a lakást, vagy ha az épület védett. Érdemes előre tájékozódni a szükséges engedélyekről, és gondoskodni arról, hogy minden szabályt betartsunk.Tovább > >
4.Bontás és előkészületek
 • A felújítás során számos előkészületre és bontásra lehet szükségünk. Az első lépés általában a bútorok, szőnyegek és egyéb tárgyak eltávolítása. A falak és a padlófelületek esetleges bontása vagy átépítése is ebbe a fázisba tartozik. Fontos, hogy ezt a munkát alaposan elvégezzük, mivel ez határozza meg a felújítás következő fázisát.
 • Miután eltávolítottuk a felesleges dolgokat és elvégeztük a szükséges bontási munkákat, érdemes ellenőrizni az elektromos és vízvezeték rendszereket is. Ha valamilyen probléma merül fel, itt az idő arra, hogy kijavítsuk őket, mielőtt elkezdenénk a felújítást.
 • Ezen kívül érdemes beszélni az építészettel vagy a szakemberrel, hogy meghatározzuk az általunk kívánt munkák pontos jellegét és a szükséges anyagokat. Ez segít elkerülni a nem várt meglepetéseket és növeli annak esélyét, hogy a felújítás a tervek szerint haladjon.
 • Ha minden előkészületet elvégeztünk, akkor elkezdhetjük az ingatlanfelújítás következő szakaszát.Tovább > >
5.Felújítási munkák végrehajtása:
 • Az ötödik lépés a felújítási munkák végrehajtása. Ez a folyamat magában foglalja a szükséges javítások, átalakítások és frissítések végrehajtását, beleértve a falakat, a padlókat, a mennyezetet, az ajtókat és az ablakokat. A munkálatok során fontos odafigyelni az építési előírásokra és az egészségügyi biztonsági szabályokra, valamint biztosítani kell a megfelelő szellőzést és világítást. A munkálatok befejezésekor a szakemberek elvégeznek egy alapos ellenőrzést, hogy meggyőződjenek arról, hogy minden rendben van, és hogy az új berendezések és kiegészítők helyesen működnek-e.Tovább > >
6.Felújítás befejezése, takarítás
 • A hatodik lépés az, hogy a felújítás befejeztével gondoskodjunk a rendről és a takarításról. A felújítás során rengeteg por, szemét és egyéb szennyeződés keletkezhet, ezért fontos, hogy az építkezés után az egész lakást alaposan kitakarítsuk. Ebben az esetben is érdemes profi segítséget kérni, ha nem vagyunk biztosak abban, hogy megfelelően végeztük el a takarítást. A tiszta és rendezett lakás a felújítás befejezése után sokkal jobb érzést kelt és segít abban, hogy maximálisan élvezhessük az új környezetet.Tovább > >

A megfelelő világítás segítségével a lakásod még kellemesebb és élhetőbb lehet - ingatlanfelújítással érdemes elindulni!

Ingatlanfelújítás: Tervezés

A ingatlanfelújítás nagyon sokakat foglalkoztat, hiszen az otthonunkat mindig is kényelmes és szép helyként szeretnénk érezni. Ha eldöntöttük, hogy felújítjuk lakásunkat, akkor a tervezés az első és egyik legfontosabb lépés. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogy hogyan lehet hatékonyan tervezni a lakás felújítást, hogy a végeredmény igazán tetszetős legyen.

 • A tervezés során először is fontos átgondolni, hogy melyik részét szeretnénk felújítani. Ezt követően meg kell határozni a célokat és az elvárásokat, hiszen ezek határozzák meg a felújítás menetét és az erre fordítandó költségeket.
 • Ha tisztában vagyunk a célokkal és az elvárásokkal, akkor következik a lakás felmérése. Fontos tudni, hogy milyen alapterületen kell dolgozni és milyen állapotban van a meglévő épület. Ezt követően lehetőség van a tervek kialakítására, amihez a legjobb szakembereket érdemes igénybe venni.
 • A tervek elkészítése után következik a felújítás előkészítése. A bontási munkák és az építőanyagok beszerzése a legfontosabb feladatok ebben a szakaszban. Nagyon fontos, hogy megfelelő minőségű építőanyagokat válasszunk, hiszen ezek meghatározzák a végeredmény tartósságát és minőségét.
 • Ha minden előkészületi munka elkészült, akkor jön a felújítás tényleges része. Ennek során az előre meghatározott tervek szerint kell haladni és a szakemberekkel együttműködve megvalósítani az elképzeléseket.
 • Az utolsó lépés az átadás, amikor a felújított lakást már birtokba vehetjük. Itt fontos ellenőrizni a munka minőségét és a végeredményt, hiszen csak így lehetünk biztosak abban, hogy a felújítás céljait és elvárásait maximálisan teljesítettük.

Összefoglalva, az ingatlanfelújítás tervezése nagyon fontos, hiszen ennek során lehetőségünk van pontosan meghatározni a célokat és az elvárásokat, ami hatékonyabbá teszi a felújítási folyamatot. A tervezés és a szakember segítsége mellett pedig biztosak lehetünk abban, hogy a felújított lakásunk minőségi és tartós végeredmény

Az ingatlanfelújítás során érdemes környezetbarát megoldásokat választani az otthonod érdekében.

Ingatlanfelújítás: Szakember kiválasztása

Természetesen, az ingatlanfelújítás során elengedhetetlen szerepet játszik a megfelelő szakember kiválasztása. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk, hogy mik a legfontosabb szempontok, amelyeket figyelembe kell venni a szakember kiválasztásakor.

 1. Keresés
  A megfelelő szakember kiválasztása előtt először is meg kell találnunk azokat a szakembereket, akik a szakterületükön kiválóan teljesítenek. Erre számos lehetőség van, például az interneten való keresés, ajánlások kérés, vagy az építőipari szakemberek listáinak böngészése.

 2. Tapasztalat
  Az egyik legfontosabb szempont az, hogy a szakember rendelkezik-e megfelelő tapasztalattal. Minél több tapasztalattal rendelkezik a szakember, annál nagyobb valószínűséggel tudja a felmerülő problémákat megoldani. Érdemes megkérdezni a szakember referenciáit is, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a szakember valóban rendelkezik a szükséges tapasztalattal.

 3. Szakmai háttér
  A szakember szakmai háttere szintén fontos tényező. Az építőipari szakembereknek rendelkezniük kell megfelelő oklevelekkel és engedélyekkel, hogy elvégezhessék a feladatokat. Érdemes ellenőrizni, hogy a szakember rendelkezik-e az összes szükséges engedéllyel és oklevéllel.

 4. Árak és költségek
  Az árak és költségek szintén fontosak. A megfelelő szakember kiválasztása során érdemes összehasonlítani az árakat és a költségeket. Az ár azonban nem mindig jelent minőséget, és a legolcsóbb ajánlatok lehetnek a legdrágábbak hosszú távon.

 5. Kommunikáció
  Fontos, hogy a szakemberrel jó kommunikáció legyen. A jó kommunikáció nagyon fontos, hogy az elképzeléseinket, igényeinket és elvárásainkat a lehető legpontosabban és hatékonyan tudjuk átadni a szakembernek, hogy azokat a felújítás során megvalósíthassa. Ugyanígy fontos, hogy a szakember is visszajelezze a munka folyamatáról, az esetleges problémákról és azok megoldásáról.

  A rendszeres kommunikáció lehetővé teszi, hogy időben felismerjük és megoldjuk az esetleges problémákat, így elkerülhetjük a késedelmeket és az esetleges hibákat. A kommunikáció az átadás és az utolsó ellenőrzés során is kiemelkedően fontos, hiszen csak így lehetünk biztosak abban, hogy a felújított lakásunk minden szempontból megfelel az elvárásainknak. Ha a kommunikáció megfelelő, akkor a szakember és a megrendelő közötti együttműködés gördülékeny és hatékony lesz, így a lakásfelújítás végeredménye maximálisan kielégítő lesz.

Az otthonod belsőépítészeti stílusa egyedi legyen - az ingatlanfelújítással bármi lehetséges!

Ingatlanfelújítás: Engedélyek beszerzése

Az ingatlanfelújítással új életet lehelhetsz otthonodba - kezdd az álmok konyhájával!

Az építési engedélyek beszerzése egy fontos lépés a ingatlanfelújítási folyamatban. Ezek az engedélyek szükségesek ahhoz, hogy bizonyos munkálatokat elvégezhessünk, és hogy megfeleljünk az adott helyi szabályozásnak. Az engedélyek beszerzése egy összetett folyamat, amelyet megfelelően kell dokumentálni és benyújtani. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan lehet hatékonyan és módon beszerezni az építési engedélyeket.


Tájékozódás: Az első lépés az engedélyek beszerzése előtt az, hogy tájékozódjunk az adott helyi szabályozásokról és előírásokról. A helyi hatóságok általában nyilvánosan elérhetővé teszik ezeket az információkat, és ajánlott azokat átolvasni.


Dokumentáció: Az engedélyek beszerzéséhez szükséges dokumentáció többek között a tervek, az építési engedély kérelme, az alaprajzok, a tervdokumentáció és a szerződések. Fontos, hogy minden dokumentum megfelelően legyen kitöltve és benyújtva a hatóságok felé.


Hatósági kommunikáció: Az engedélyek beszerzése során szükséges lehet kommunikálni a helyi hatóságokkal, hogy tisztázzuk a kérdéseket vagy megbeszéljük az engedélyezési folyamatot. A hatósági kommunikáció során fontos, hogy tiszteletteljesen és pontosan fogalmazzunk, és igyekszünk elkerülni a félreértéseket.


Szakember segítség: Az építési engedélyek beszerzése során segítségül hívhatjuk a szakembereket, akik értik a helyi szabályozásokat és előírásokat. A szakember segítségével könnyebben tudunk eligazodni a folyamatban, és biztosak lehetünk abban, hogy minden dokumentum megfelelően van kitöltve és benyújtva.


Az ingatlanfelújítás során érdemes a praktikumot és az esztétikumot egyaránt szem előtt tartani!

Ingatlanfelújítás: Bontás és előkészületek

A Bontás és előkészületek során a következőkre kell ügyelni:

Engedélyek:

Ellenőrizd, hogy szükséges-e engedély az ingatlanfelújításhoz, a bontáshoz vagy az építkezéshez, és szerezz be minden szükséges dokumentációt és engedélyt.

Biztonság:

Az építkezés vagy bontás során fontos, hogy az épület biztonságos legyen, és hogy az emberek és a környezet védelme érdekében megfelelő óvintézkedéseket tegyünk. Védjük le a padlót és a bútorokat, takarjuk be az ajtókat és ablakokat, és használjunk védőfelszerelést, ha szükséges.

Bontás:

Tisztázzuk, hogy melyik falat, mennyezetet vagy padlót kell bontani a lakásfelújítás során, és milyen típusú bontási módszert használjunk. Fontos, hogy a bontás során ne sérüljenek meg a környező szerkezetek, és hogy a helyiségekben és a lakásban keletkező por és zaj minimalizálódjon.

Előkészületek:

Tervezzük meg az új elrendezést, válasszuk ki az új burkolatokat, ajtókat, ablakokat és egyéb berendezéseket a lakásfelújításhoz, és beszerezzük azokat a szükséges anyagokat, eszközöket, amelyekre szükségünk van az építkezéshez vagy a bontáshoz.

Hulladékkezelés:

Fontos, hogy az ingatlanfelújítás során keletkező hulladékot megfelelően kezeljük és szállítsuk el, és hogy a környezetre és az egészségre vonatkozó előírásokat betartsuk.

Kommunikáció:

Fontos, hogy a lakásfelújítás során folyamatos kommunikáció legyen az összes érintett fél között, ideértve a szakembereket, a családtagokat, a szomszédokat és az ingatlan tulajdonosát. A kommunikáció elősegíti a problémák megoldását és a folyamat zökkenőmentes haladását.

Időzítés:

A ingatlanfelújítás megfelelő időzítése fontos, hogy minimalizáljuk a kellemetlenségeket és a zavaró hatást a szomszédokra és más érintettekre. Érdemes egyeztetni a szomszédokkal és az érintettekkel, hogy mikor folytatjuk a munkát.

Költségvetés:

A lakásfelújítás költségvetése fontos szempont, hogy ne lépjük túl a rendelkezésre álló keretet, és hogy a költségeket a lehető legjobban optimalizáljuk. Fontos, hogy előre tervezzük meg a költségeket, és rendszeresen ellenőrizzük, hogy azok az elképzeléseknek megfelelően haladnak-e.

Környezetvédelem:

A ingatlanfelújítás során jelentős hatása lehet a környezetre, ideértve a zajt, a por- és szennyezést, valamint a természeti erőforrások felhasználását. Fontos, hogy az ingatlanfelújítás során környezettudatosan járjunk el, és minimalizáljuk az ökológiai lábnyomunkat.

Az otthonod környezete fontos a jó közérzetért - az ingatlanfelújítással ezt is javíthatod!

Az ingatlanfelújítás során az egyik legjobb befektetés, amelynek az értéke a következő évtizedekben is növekedni fog!

Felújítási munkák végrehajtása
Az ingatlanfelújítás során érdemes a személyes ízlésedet követni, hogy otthonod tényleg a sajátod legyen!

Ez a folyamat magában foglalja a szükséges javítások, átalakítások és frissítések végrehajtását, beleértve a falakat, a padlókat, a mennyezetet, az ajtókat és az ablakokat. A felújítás során számos különböző szakember lehet érintett, mint például kőműves, vízvezeték-szerelő, villanyszerelő, burkoló stb., akiknek az együttműködése fontos a munkafolyamatok zökkenőmentes haladása érdekében.

Villanyszerelés: Fontos szerepet kap a régi vezetékek cseréje és a hálózat bővítése, hogy az új, modern elektromos berendezések és készülékek használata biztonságos legyen. Az elektromos rendszer felmérését követően a szakember általában az elektromos vezetékek cseréjével kezdi a munkát, majd az új kapcsolók és aljzatok beépítése következik.


Víz-, gáz-, fűtésszerelés: A víz- és gázvezetékek, valamint a fűtési rendszer felmérése és szükség szerinti cseréje vagy bővítése szintén fontos része lehet az ingatlanfelújításnak. Az új rendszernek, biztonságosnak és megfelelőnek kell lennie a lakásfelújítás után.


Kőműves munkák: A falak, burkolatok és egyéb kőműves munkák felújítása, vakolása, betonozása fontos része a lakásfelújításnak. A szakember a helyzet felmérése után a megfelelő anyagok kiválasztása és a szükséges munkálatok elvégzése után biztosítja a megfelelő esztétikát és funkcionalitást.


Festés, mázolás: A falak és mennyezetek festése, mázolása is gyakori feladat az ingatlanfelújítás során. A szakember a helyzet felmérése után a megfelelő anyagok kiválasztása és a szükséges munkálatok elvégzése után biztosítja a szép és egyenletes felületeket.


Burkolások: A csempézés, járólapozás, fürdőszoba burkolás stb. szintén a lakásfelújítás fontos része lehet. A szakember a megfelelő anyagok kiválasztása után elvégzi a szükséges munkálatokat, hogy a burkolatok esztétikusak és megfelelően rögzítettek legyenek.


Befejező munkák: A ingatlanfelújítás befejező munkái között szerepelnek a szaniterek felszerelése, mint például a WC-kagyló, mosdó, zuhanykabin és fürdőkád. Ezen kívül fontos része a szerelvényezés, ideértve a világítótestek és elektromos kapcsolók, aljzatok telepítését is. Ezek az utolsó lépések biztosítják, hogy a lakásfelújítás befejezése után minden kényelmesen és biztonságosan működjön a helyiségben.


Az ingatlanfelújítás segítségével otthonodat a saját elképzeléseidnek megfelelően tervezheted meg!

Az ingatlanfelújítás során az érték és az élhetőség növekedése mellett a biztonság is fontos szempont lehet!

Felújítás befejezése, takarítás
Az otthonod az a hely, ahol a legtöbb időt töltöd - az ingatlanfelújítással azt még kellemesebbé teheted!

A hatodik lépés az ingatlanfelújítás során az, hogy a munkálatok befejeztével gondoskodunk a rendről és a takarításról. Ez azért fontos, mert a felújítás során rengeteg por, szemét és egyéb szennyeződés keletkezhet, amelyek befolyásolják a lakás tisztaságát és higiéniai állapotát. A munkálatok befejezése után érdemes alaposan áttakarítani az egész lakást, hogy eltávolítsuk a felhalmozódott szemetet és port.

Íme, néhány tanács:

 • Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy megfelelően végeztük el a takarítást, érdemes profi segítséget kérni. A szakértő takarítók olyan eszközöket és technikákat alkalmaznak, amelyek hatékonyan eltávolítják a szennyeződéseket, így biztosak lehetünk abban, hogy a lakásunk tiszta és higiénikus lesz.

 • A tiszta és rendezett lakás segít abban, hogy maximálisan élvezhessük az új környezetet, amelyet a lakásfelújítás eredményeként teremtettünk meg. A felújítás utáni tisztaság és rend az otthonunkban pozitív hangulatot és életérzést teremt, és hozzájárul ahhoz, hogy a felújítás valóban meghozza az áhított eredményt.

 • Ha minden előző lakásfelújítási lépést sikeresen elvégeztünk, akkor az új otthonunkat örömmel élvezhetjük a felújítás befejezése után. Azonban az ingatlanfelújítás utáni karbantartás és tisztán tartás rendkívül fontos.

 • Először is, az új berendezések használati útmutatóját megfelelően áttanulmányozzuk, és betartsuk a javasolt karbantartási és tisztítási tippeket. Ezzel biztosíthatjuk azok hosszabb élettartamát, és elkerülhetjük az esetleges javítások és költségek felmerülését.

 • A lakásfelújítás után is fontos ellenőrizni az elektromos rendszert, a vízvezetéket, a fűtést és a szanitereket, hogy időben észrevegyük a problémákat és megelőzzük a nagyobb károkat.

 • Az új lakásunkban a bútorok és dekorációk kiválasztása szintén fontos szerepet játszik az otthonunk kialakításában és hangulatának meghatározásában. Olyan darabokat érdemes választani, amelyek stílusosak és kényelmesek, és jól harmonizálnak az adott helyiség színeivel és formáival.

Az ingatlanfelújítás lehetőséget ad arra, hogy az otthonodat a saját ízlésednek megfelelően alakítsd át!

Végül, az ingatlanfelújítás után fontos időt szánnunk arra, hogy élvezzük az új és frissített otthonunkat, és olyan élményeket teremtsünk, amelyekre hosszú idő múltán is szívesen emlékezünk vissza. Legyen szó akár egy romantikus vacsoráról a párunkkal, egy baráti összejövetelről vagy egy kellemes estéről a családdal, az otthonunkban eltöltött idő még szebbé és emlékezetesebbé teheti a lakásfelújítás utáni időszakot.

Az otthonod a kényelem és a biztonság szigete - az ingatlanfelújítással ezt a szigetet még kellemesebbé teheted!

Az ingatlanfelújítás lehetőséget ad arra, hogy a kreativitásodat és az ízlésedet kibontakoztasd!

Ingatlanfelújítás – lakásfelújítás árak…

Az ingatlanfelújítás és lakásfelújítás árak fontos szempontok,
amikor felújítási projektre vállalkozunk. Az árak befolyásolhatják a tervezést és a döntéseket, ezért mi egy átlátható és költséghatékony megoldást kínálunk. Szolgáltatásaink magukban foglalják a felmérést, az árajánlat készítést és a felújítási munkálatokat. Áraink versenyképesek és az elvégzett munkára garanciát vállalunk.


Cégünk vállalja az ingatlanfelújítás és lakásfelújítás minden szakaszát
az árajánlat készítéstől a kivitelezésig. Rendszeres kommunikációval és szakmai tanácsadással segítünk az Ön elképzeléseinek megvalósításában, hogy otthona újra az igényeihez és stílusához igazodjon. Az áraink versenyképesek és átláthatóak, az árajánlatunk tartalmazza az összes költséget, így nincsenek rejtett költségek vagy kellemetlen meglepetések. Válassza cégünket, ha minőségi munkát szeretne megfizethető áron.


A lakásfelújítás vagy ingatlanfelújítás árak
meghatározásánál kiemelten fontos szem előtt tartani, hogy az árajánlat tartalmazza a munkadíjon kívül az anyag költségét is. A megfelelő szakember kiválasztása szintén kulcsfontosságú, hiszen csak így garantálhatjuk a minőségi munkát. Ha az árak mellett ezekre a szempontokra is odafigyelünk, biztosak lehetünk abban, hogy a lakásfelújítás -ingatlanfelújítás sikeres lesz. Cégünk az ingatlanfelújítás terén már évek óta tapasztalt szakemberekkel dolgozik együtt. Ügyfeleink igényeinek megfelelően alakítjuk ki az árakat. Mindezek mellett olyan garanciát vállalunk munkánkra, amely biztosítja megrendelőink elégedettségét és a felújítás hosszú távú minőségét.


Ha lakásfelújítás vagy ingatlanfelújítás árajánlatot szeretne kérni, keressen minket bizalommal!

Szívesen állunk rendelkezésére, hogy segítsünk kialakítani az Ön igényeinek megfelelő árajánlatot, és a lehető legjobb minőséget nyújtsuk a lakásfelújítási szolgáltatásainkkal.
Hívj! 06-20-372-8891    06-30-716-5710
Lakásfelújítás Panelfelújtás

Az ingatlanfelújítás lehetőséget ad arra, hogy otthonodat a saját igényeidhez igazí

Lakásfelújítás…