Szakembereink gyorsan és hatékonyan végzik a járólap felszedését!

Gyors járólap felszedés és csemperagasztó felvésés.

Bízd ránk a járólapbontást és a csemperagasztó eltávolítást.
Tel: 06-20-372-8891    06-30-716-5710
Árajánlatkérés…lakásfelújítás panelfelújításBontás nélkül újítsa fel otthonát! Profi járólap felszedés olcsón és gyorsan!

A járólap felszedés egy gyakori feladat a lakásfelújítási munkák során. Az elöregedett, tönkrement vagy csak egyszerűen már nem kívánatos járólapokat eltávolítjuk a felületről. Azonban fontos megemlíteni, hogy a járólap felszedése és a csempe bontása nem tartalmazza a burkolatok alatt lévő csemperagasztó felvésését, mert az egy külön feladat. A járólap bontás folyamata viszonylag egyszerű. A járólapokat általában csemperagasztóval rögzítik a felülethez. A járólapokat óvatosan fel kell bontani a felületről úgy, hogy ne okozzanak kárt a környező falakban és a padlóban.


Bontási munkáink során, nagyteljesítményű ipari porelszívó ventilátorokat használunk!


Könnyedén újítsa fel otthonát a járólap felszedésünkkel!

A járólapok felszedése után a csemperagasztó maradványai általában ott maradnak a padlón. Ezeknek a maradványoknak a felszedése nagyobb erőfeszítést igényel, mint a járólapok eltávolítása. A csemperagasztó keménysége és ragasztóereje miatt a felvésése nehéz kihívást jelent, ezért speciális eszközökre és gépekre van szükség. A járólap felszedése és a csemperagasztó felvésése két különálló folyamat, amelyekhez különböző szerszámokra és szakértelemre van szükségük. Éppen ezért javasolt szakember segítségét kérni a járólap felszedéséhez és a csemperagasztó felvéséséhez, eltávolításához.


Megbízható csemperagasztó eltávolítás a mi szolgáltatásunkkal!

Ha járólap felszedésre van szükséged, bízd profi csapatunkra! Nálunk a szakszerű munkavégzés garantált, mert csak a legmodernebb gépekkel dolgozunk. Bármilyen típusú járólapot eltávolítunk gyorsan és hatékonyan, az igényeidnek megfelelően. Ráadásul Te döntheted el, hogy a járólap alatt lévő ragasztót felvéssük, vagy inkább aljzatkiegyenlítővel kiegyenlítjük a felületet. Az elérhető lehetőségek közül kényelmesen választhatsz, hogy megtaláld a legmegfelelőbb opciót számodra. Számunkra a legfontosabb, hogy elégedett legyél a munkánkkal. Keress minket bizalommal és bízd ránk a járólapbontást!


a profi munkát akar, akkor válasszon minket a járólap felszedéséhez!

Gyorsan és hatékonyan eltávolítjuk a régi csempét és a ragasztót!

Csemperagasztó felvésése

Ahogy az előző részben említettük, a járólapokat eltávolítjuk a padlóról, így előkészítve az alapot a következő lépéshez. Azonban a csemperagasztó felvésése már nem feltétlenül szükséges. Miért is?

A csemperagasztó egy olyan anyag, amely keményedésével ragasztja a csempét vagy járólapot a felületre. A járólapok eltávolításakor a ragasztó egy része általában a padlón marad, és ezt a réteget általában eltávolítják, hogy az új járólap vagy csempe sima felületen helyezkedjen el.

Azonban a csemperagasztó felszedése időigényes és költséges folyamat, mivel nagy munkaigényű és sokszor drágább is, mint maga a járólap felbontása. Emellett a régi ragasztó eltávolítása károsíthatja a padló alatti betonalapot, ami további költségeket és időt igényelhet.


 • Az aljzatkiegyenlítő anyag használatával azonban a csemperagasztó eltávolítása elhagyható. Az aljzatkiegyenlítő anyag megadja az alapot a szükséges simaság és egyenletesség szempontjából, így nem szükséges a régi ragasztó eltávolítása. Ez azt jelenti, hogy a felület sima lesz, és a járólap vagy csempe jól fog tapadni  az aljzathoz.
 • Az előnye ennek az eljárásnak, hogy nem kell a csemperagasztót felvésni, így a bontási munkák költségeit csökkenthetjük. A felületet egy aljzatkiegyenlítő anyaggal kiegyenlíthetjük, így nem szükséges eltávolítani a régi ragasztót, ami időigényes és drága feladat.
 • Hátránya, hogy az aljzatkiegyenlítő anyag egy kicsit magasabbra emeli a felületet, így egy pár milliméterrel kevesebb lesz a belmagasság. Ez azt jelenti, hogy néha le kell vágni az ajtó aljából egy pár millimétert.

Összességében, a járólap felszedése után a csemperagasztó felvésése nem feltétlenül szükséges, ha az aljzatkiegyenlítő anyagot használjuk, amely sima felületet biztosít a járólapok vagy csempék lerakásához. Ezzel nem csak időt és költséget takaríthatunk meg, hanem a padló alatti alapot is megóvhatjuk a további károsodástól.

A csemperagasztó felvésése profi módon történik nálunk: hívjon bennünket!

Tökéletesen eltávolítjuk a járólapokat, hogy Önnek csak az új burkolásra kelljen koncentrálnia.

Járólap felszedés árak…

 • Rendkívül fontos, hogy tudjuk, milyen árakra kell számítani a járólapok felszedésekor. Az árak számos tényezőtől függenek, mint például a járólap vastagsága, mennyisége, helye, valamint az eltávolítás nehézsége. A legtöbb szakember általában órabérek alapján számolja fel a munkáját, így az eltávolítás időtartama és a munkában eltöltött órák száma is befolyásolja az árakat.

 • A járólapok felszedésének ára emellett attól is függ, hogy milyen típusú járólapokat kell eltávolítani, mivel a különböző anyagok eltávolítása eltérő módon történhet. Ráadásul a járólapok eltávolításának helye is jelentős tényező lehet, mivel például egy tetőtéri lakásban vagy nehezen megközelíthető helyen eltávolítani a járólapokat sokkal több időt és energiát igényelhet, mint egy könnyen megközelíthető helyen.

 • Fontos az is, hogy szakemberre bízzuk ezt a feladatot, mivel az amatőrök által végzett járólap felszedés veszélyes lehet, és akár súlyos sérüléseket is okozhat. Végül, de nem utolsósorban, érdemes körülnézni és összehasonlítani a szakemberek árait, hogy megtaláljuk az ár-érték arányban legmegfelelőbb szakembert a járólapok felszedéséhez.

Profi járólap felszedés szolgáltatásunkkal könnyedén megszabadulhat régi burkolatától.

A járólap felszedése körülményes feladat, hagyja a szakemberekre, akiknek minden eszközük megvan a feladathoz.

Profi járólap felszedés, hogy könnyen és gyorsan megvalósíthassa a lakásfelújítását.

Csemperagasztó felvésés árak

 • A csemperagasztó felvésés árát befolyásoló tényezők közül az egyik legfontosabb a ragasztó fajtája. A különböző típusú ragasztók eltérő árakon érhetők el, és ezek eltávolítása is különböző nehézségi szintekkel jár. Például a cement alapú ragasztók eltávolítása nehezebb és időigényesebb, mint a műgyanta alapúaké.

 • A ragasztó tapadóereje és az aljzat minősége szintén meghatározó tényező az árak szempontjából. Ha a ragasztó erősen tapad az aljzathoz, akkor annak eltávolítása nehezebb és időigényesebb lehet, ami általában magasabb árat eredményez. Hasonlóan, ha az aljzat szerkezete, például betonfal vagy gipszkarton, nehezebben elérhető helyen van, akkor az eltávolítás nehézkesebbé válik, ami szintén áremelkedést okozhat.

 • A felvésés mennyisége és az adott terület nagysága is befolyásolja az árat. Általában nagyobb területek olcsóbbak, mivel a munkafolyamatok hatékonysága jobb, mint kisebb felületeknél.

 • Az időpont is szerepet játszhat az árakban. Ha az eltávolítást, például egy üzletben vagy irodában kell elvégezni, akkor az eltávolítás időzítése fontos tényező lehet. Egyéb tényezők, mint például a munkaidő hossza és az anyagbeszerzés költségei is szerepet játszhatnak az árakban.

A csemperagasztó felvésés árak változatosak lehetnek, és számos tényező befolyásolja azokat. A pontos árajánlat meghatározásához hívj!

Cserélje le a régi, kopott járólapokat, és válassza az újat, amit mi szakszerűen rakunk le.

Álmodozik már régóta az új járólapokról? Ne halogassa tovább, hívja profi csapatunkat a felszedésre!

Készüljön fel az otthona felújítására és hívja szakembereinket a járólapok eltávolítására!

Csemperagasztó felvésés módszerei

Az alábbiakban felsorolom azokat a lehetőségeket, amelyekkel a burkolat (járólap) alatt lévő ragasztót el lehet távolítani az aljzatról: Igaz a gyakorlatban nem mindegyik módszer kifizetendő!

1.Hőkezelés: a ragasztót hőkezeléssel melegítjük fel, speciális hőfúvókával, hőlégbefúvó géppel vagy forróvízbe áztatott rongyokkal. A meleg hatására a ragasztó lágyulni kezd, és könnyebben eltávolítható lesz.


2.Vegyszerek használata: ragasztóoldó vegyszerek használatával oldhatjuk fel a ragasztót, majd eltávolíthatjuk a maradványokat. Azonban ezt a módszert csak akkor érdemes alkalmazni, ha a környezetet megfelelően szellőztetni tudjuk, és használat előtt a biztonsági előírásokat szigorúan betartjuk.


3.Kézi eltávolítás: egy éles pengéjű kaparóeszközzel óvatosan és fokozatosan eltávolítjuk a ragasztót az aljzatról.


4.Csiszolás: Csiszológéppel, amelyen speciális csiszolólemez van, és ezzel finoman lecsiszoljuk a ragasztóréteget az aljzatról.


5.Vésés: Vésőgéppel és vésővel és kalapáccsal eltávolítjuk a ragasztót az aljzatról. Ez a legjobb módszer a ragasztóréteg eltávolítására, igaz kisebb sérüléseket okozhat a az aljzaton, de működik a többi lehetőségekhez képest.


Az eltávolítás módja függ a ragasztó típusától, vastagságától és az aljzat anyagától. Ezért mindig javasolt szakember segítségét kérni az optimális módszer kiválasztásához.

A járólapok eltávolítása nagy munka, hagyja, hogy mi elvégezzük a nehéz munkát.

Ne hagyd, hogy az elavult járólapok tovább rontsák otthonod megjelenését! Hívj minket, és profi módon felszedjük őket.

A járólap felszedése nem csak esztétikai, de biztonsági szempontból is fontos, hiszen az elhasználódott burkolat könnyen megrepedhet, ami sérülést okozhat.

Csemperagasztó felvéséssel hatékonyan készítheti fel aljzatát a következő burkolásra!

Burkolat és ragasztó felvésése
Hívjon minket, ha megbízható és hatékony csemperagasztó felvésésre van szüksége!

A csemperagasztó felvésése gyakran szükséges, amikor új járólapokat vagy csempéket szeretnénk lerakni, ezért először a meglévő burkolatot el kell távolítani. A csemperagasztó felvésése lehetővé teszi a sima és tiszta alapfelület kialakítását, ami ideális a megfelelő tapadáshoz és a sima burkolat felhelyezéséhez.


A csemperagasztó felvéséhez két módszert használunk:

A kézi vésés
Ránk bízhatja a csemperagasztó felvésését, és garantáltan elégedett lesz a munkánkkal!

magában foglalja a csempék és járólapok eltávolítását a falról vagy padlóról, majd külön tételben a ragasztó eltávolítását. Az eljáráshoz éles vésőt és spakli használunk. Az eszközöket óvatosan kell használni, hogy ne károsítsuk a falat vagy a padlót. A kézi vésés ideje nagyobb, mint a gépi vésésé, de megfelelő mennyiségű tapasztalattal és szaktudással rendelkező szakemberek számára ez a módszer is hatékony lehet.

A gépi vésés
Egy profi segítségével gyorsan eltávolíthatja a járólapokat.

azonban sokkal hatékonyabb és gyorsabb eljárás. A folyamat során speciális gépeket és szerszámokat használunk, amelyek segítségével a csemperagasztót pontosan és gyorsan eltávolítjuk. A gépi vésés előnye, hogy a folyamat sokkal hatékonyabb és kevesebb erőfeszítést igényel a szakemberektől, így időt és költséget takarítunk meg.


 1. A gépi véséshez különféle szerszámokat használunk, például lapos vésőfejet, véső kalapácsot, ütvefúrókat és porlelszívó eszközöket. A széles vésőfej lehetővé teszi a ragasztó eltávolítását és a csempe vagy járólap eltávolítását a falról vagy padlóról. Az ütvefúrók és kalapácsok segítségével eltávolítható a ragasztómaradványok, a porelszívó eszközök használatával pedig, minimalizálható a por kibocsátása és az allergiás reakciók kialakulása.
 2. A gépi vésés egy nagyon hatékony és gyors módszer a csemperagasztó eltávolítására, és elősegíti, hogy az új burkolat sima és tiszta felületre kerüljön felhelyezésre. Ez a módszer hatékony és időtakarékos, különösen akkor, ha nagyobb területekről kell eltávolítani a ragasztót. A megfelelő eszköz kiválasztása nagyban függ az adott feladat méretétől, típusától és nehézségétől.
 3. Azonban fontos megjegyezni, hogy a vésés nagyobb zajjal és porral jár, mint más módszerek, ezért fontos a megfelelő védőfelszerelés használata, mint például a porvédő maszk, védőszemüveg és fülvédők.

Ha Önnek szüksége van a járólapok eltávolítására, ragasztó eltávolítására vagy bármely más burkolatbontási szolgáltatásra, forduljon hozzánk bizalommal! Tapasztalt és szakképzett csapatunk garantálja, hogy a munka gyorsan és hatékonyan történik, mindezt kedvező áron.

Eredeti állapotában szeretné látni az aljzatot? Engedje, hogy felszedjük a burkolatot.

Profi járólap felszedés szolgáltatásunkkal könnyedén megszabadulhat régi burkolatától.

Járólap felszedés,bontása

Bontási munkáinkat precízen végezzük, hogy semmi kár ne essen a környezetben.

Ha járólap felszedése a feladat, akkor Ön a megfelelő helyen jár! Profi szakembereink mindent megtesznek annak érdekében, hogy az Ön burkolatait gyorsan és hatékonyan eltávolítsák.


Bármilyen típusú burkolatot eltávolítunk, legyen az járólap, vagy bármilyen más típusú burkolat. Továbbá, ha az Ön igénye az, hogy a ragasztót is eltávolítsuk, akkor is számíthat ránk. Az eltávolítási munkálatok során csakis olyan ragasztó eltávolítási módszereket alkalmazunk, amelyeket a tapasztalatunk szerint biztonságosak és hatékonyak, és amelyek az általunk végzett munka minőségének megfelelnek.

Az általunk használt ragasztó eltávolítási módszerek közül a leggyakrabban a vésést és ritkábban a csiszolást alkalmazzuk. A többi módszer nem gazdaságos és nagyon időigényes, ezért drága. Minden munkafolyamat után ügyelünk arra, hogy az eltávolított burkolat és ragasztó felvésése során keletkezet hulladékot, port és szemetet bezsákoljuk és elszállítjuk.


Számunkra az Ön elégedettsége elsődleges fontosságú, ezért minden járólap felszedési projektünket személyre szabott megközelítéssel kezeljük, hogy biztosítsuk a legjobb minőséget és a legmagasabb szintű szolgáltatást.

Ha Önnek járólap felszedésre – bontásra van szüksége, bízza ránk a feladatot. Garantáljuk, hogy a bontási munkák kivitelezése minden várakozását felülmúlja! A részletre odafigyelve dolgozunk, hogy a legjobb minőséget nyújtsuk Önnek.
Hívj!
06-20-372-8891    06-30-716-5710
Lakásfelújítás Panelfelújtás

Panelfelújítás - Lakásfelújítás...