Professzionális földásás és kedvező földásás árak!

Válassza szolgáltatásainkat és bízza ránk a földmunkát!
Hívj! 06-20-372-8891    06-30-716-5710
Árajánlatkérés>>>
Földásás árak>>>lakásfelújítás panelfelújítás

Földásási feladatokat akár több méter mélyre is elvégzünk!

Földásási munkáink során a környezetvédelemre is nagy hangsúlyt fektetünk!

Ha szakszerű földásásra van szükséged, bízd ránk a feladatot!

Bízd ránk a földásás mellett az ásást és a törmelék elszállítását is!Földásás szakértőként vállaljuk a kertjének vagy épülete alapjának ásását!
Bízd Ránk!

Ha ásási szolgáltatásra van szüksége, akkor a legjobb helyen jár! Cégünk profi és megbízható ásási szolgáltatást nyújt, melynek során korszerű technológiákat és eszközöket használunk. Az áraink versenyképesek, és a munkát mindig határidőre elvégezzük. A földásás során többféle talajjal találkozhatunk, például homokos, agyagos vagy kavicsos talajjal. Szakértő csapatunk figyel a részletekre, és pontosan tudják, hogy milyen módszereket kell alkalmazni az adott földtípushoz, így biztosítjuk a szolgáltatásaink minőségét.


Az építkezéséhez szükséges földmunkákra is szakosodtunk!

Kézi földásásunk előnyei közé tartozik, hogy kis területeken és nehezen megközelíthető helyeken is alkalmazható. A gépi ásás hatékonyabb és alkalmasabb nagyobb projektekhez. Szakembereink mindkét módszernél precíz és hatékony munkát végeznek, melynek eredményeként versenyképes árakat kínálunk. Legyen szó kis vagy nagy területekről, mi megbízható és professzionális szolgáltatást nyújtunk az ügyfeleinknek. Ha ásási szolgáltatásra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!


A földásás kifejezés valamilyen föld munkát jelent, melyek során földet mozgatunk, ásunk vagy eltávolítunk. A ásásnak számos különböző típusa van, és sok különböző okból végezhető el. Néhány példa:

 1. Építkezések során gyakran szükség van ásásra az alapozási munkálatok vagy az épület mélygarázsának kialakítása céljából.
 2. Mezőgazdasági munkák során a ásás lehetővé teszi a talaj lazítását, a magágy előkészítését vagy a vízelvezető árkok kialakítását.
 3. Az áramszolgáltatás és a telekommunikációs cégek gyakran végeznek földásást az infrastruktúrájuk kiépítése vagy javítása érdekében.
 4. Az archeológiai ásatások során a ásás segítségével feltárhatják a régészeti leleteket.

Ha Önnek szüksége van olyan építkezési, kertészeti vagy egyéb projektek kivitelezésére, akkor ne bízza a véletlenre a ásási munkákat, hanem bízza profi szakembereinkre, akik magas színvonalon végzik el a feladatokat.


Földásással az épületek hosszú élettartamot kapnak

A földásás a legjobb alap az épületnek

Kézi föld ásás

Természetes és környezetbarát megoldás a földásás

Környezetünk védelme és a kertészkedés iránti érdeklődés sokakat arra ösztönöz, hogy kézi ásással alakítsák ki kertjüket. A kézi ásás nemcsak kikapcsolódást jelent, hanem segít megőrizni a kert növényeinek egészségét és a talaj minőségét.

Mi a kézi földásás?

A földásás nélkülözhetetlen a garázs, kert vagy bármely épület építésekor!

A kézi ásás egyszerű munkafolyamat, mely során az ember a talajt saját fizikai erejével mozgatja meg. A kézi ásás során általában ásót, lapátot és talicskát használunk. A technikát széles körben használják a kertészkedésben, különösen kisebb területek esetén. A kézi ásás hasznos lehet, ha kisebb föld munkákat kell elvégezni, vagy ha az adott területre nehezen fér hozzá a gépi eszköz. Emellett a kézi ásás lehetővé teszi a precízebb munkavégzést, és lehetőséget ad arra, hogy a talaj minőségét és állapotát jobban megismerjük.

A kézi földásás előnye:

 1. Környezetbarát: A kézi ásás nem igényel üzemanyagot vagy más energiaforrásokat, így környezetbarát és fenntartható megoldás a talaj előkészítésére.
 2. Költséghatékony: A kézi ásás eszközöket használ, amelyek olcsóbbak és hosszabb élettartamúak, mint a gépek. Emellett az üzemeltetési költségek is alacsonyabbak, mivel nincs szükség üzemanyagra, karbantartásra vagy javításra.
 3. Precíz munkavégzés: A kézi földásás lehetővé teszi a talaj pontosabb előkészítését és az ágyak vagy árkok pontosabb kialakítását. A gépek általában nehézkesek és nehézkesen kezelhetők, ezért a kézi ásás segítségével, sokkal pontosabb munkát lehet végezni.
 4. Rugalmasabb: A kézi ásás lehetővé teszi az alacsonyabb területekre és szűk helyekre való hozzáférést, amelyekre gépekkel nem lehet könnyen hozzáférni. Emellett a kézi ásás alkalmazkodik a terület egyéb jellemzőihez, például a domborzathoz és a talaj típusához.
 5. Jobb talaj minőség: A kézi földásás során a talaj minőségét jobban meg lehet ismerni, és lehetőség nyílik a talaj, különböző rétegeinek feltárására. Emellett a kézi ásás segítségével a talaj megőrizhető, és lehetővé teszi a talaj szerkezetének javítását.

A földásásnál fontos a helyszín előzetes felmérése, amit mi gondosan elvégezünk!

A kézi ásás azonban időigényes lehet, és nagyobb területek feldolgozásához több emberi erőforrásra lehet szükség. Emellett nehéz munka, fizikailag megterhelő, és a munkavégzés során a munkásokat óvni kell a sérülésektől és a túlterheléstől.

Kézi földásás

A földásás nem csak az építkezés kezdeti fázisa, hanem az építkezés során is többször szükséges lehet!

A kézi ásás során az emberek lapáttal, csákánnyal, és ásó segítségével dolgoznak. Ez a módszer általában kisebb mélységű mélyedések létrehozására használatos, például kertészkedés vagy kisebb építkezések során. A kézi ásás előnye, hogy olcsó és nagyobb pontossággal lehet dolgozni, mint a gépi földásás során. Azonban a kézi ásás lassú és fárasztó munka, ami több emberre van szükség ahhoz, hogy hatékonyan végezhessék. A nagyobb mélységek elérése is nehézkessé válhat, és időigényes lehet, ami miatt a projektek meghosszabbodhatnak.

Hogyan zajlik a kézi földásás?

A kézi földásás során az alábbi lépések általában követik egymást:

 • Felmérés: A ásás helyét felmérik vagy kijelölik, majd a szükséges eszközök előkészítése történik, például ásó, kapa és lapát.
 • Földásás: Az emberek ásóval, kapával és lapáttal dolgoznak, hogy a talaj kitermelése történjen. Az ásás során a talaj egyes részeit óvatosan és pontossággal távolítják el.
 • Helyreállítás: A kézi ásás során általában kisebb mélységű mélyedések jönnek létre, így a helyreállítás általában egyszerűbb, mint a gépi ásás során. A mélyedés általában az alábbiak valamelyikére használható fel: ültetésre, kertészkedésre vagy más hasonló célra.
A földásás nélkülözhetetlen része az építkezésnek

Gépi föld ásás

A gépi ásás lehetővé teszi a nagyobb mennyiségű talajmozgatást rövidebb idő alatt, mint a kézi ásás. A gépi földásáshoz föld munkagépeket használunk, például ásógépeket, kotrókat, és más talajmozgató eszközöket.

A földásás kivitelezése a pontos tervezést igényli

A gépi ásást nagyobb területeken végzendő földmunkáknál alkalmazzuk, mint például az út- és építkezési alapok kiásásánál, nagyobb épületek alapozásakor és, a csatornázási rendszerek kiépítésénél. Azonban az is igaz, hogy a gépi földásás sokkal drágább lehet, mint a kézi ásás, és egyes esetekben a helyszín korlátozása miatt nem lehet alkalmazni.

A gépi földásás olyan hatékony és eredményes módszer, amely számos előnyt kínál az építőiparban és a mezőgazdaságban egyaránt.
Ezek közül néhány:

 • Gyorsaság és hatékonyság: A gépi ásás gyorsabban és hatékonyabban végzi el a föld munkálatokat, mint a kézi földásás. Nagy területeket lehet ásni rövid idő alatt, ami jelentős idő- és költségmegtakarítást eredményez.
 • Nagyobb mélység: A gépi földásó eszközök lehetővé teszik, hogy nagyobb mélységben ássanak, mint a kézi ásás során. Ez különösen fontos lehet az építőiparban, ahol a föld munkálatoknak meg kell felelniük a szigorú előírásoknak.
 • Pontosság: A gépi földásó eszközök pontosabbak lehetnek a kézi földásásnál. A számítógép vezérelte eszközök lehetővé teszik a precíz és pontos földmozgatást, ami különösen fontos lehet a nagyobb építkezéseknél, ahol az épület pontos alapozása elengedhetetlen.
 • Kisebb fizikai megterhelés: A gépi ásás során a munkásoknak kevesebb fizikai erőt kell kifejteniük, mint a kézi ásásnál. Ez különösen előnyös lehet a nagyobb területek esetében, ahol a munkát nehéz lenne csak emberi erővel elvégezni.
 • Sokoldalúság: A gépi földásó eszközök sokoldalúak, és különféle talajtípusokon használhatóak. A különböző talajmozgatási módok lehetővé teszik, hogy a gépi földásó eszközök széles körű felhasználhatósággal rendelkezzenek, így alkalmazhatóak az építőiparban, az ásatásokban, a mezőgazdaságban és sok más területen.

Gépi földásás

A földásás szakértelmet igénylő folyamat, amely eredménye garantált

A gépi ásás során a talajt gépi erővel mozgatják és forgatják. A földásó gépek általában ásófejjel vagy fúrófejjel rendelkeznek, amelyeket a talajba helyeznek, majd forgatják és mozgatják. A gépi dásás során a kitermelt talajt általában a helyszínről elszállítják, és a mélyedés kitöltésére és stabilizálására lehet szükség. A gépi ásás gyorsabb és hatékonyabb lehet, mint a kézi ásás, és a mélyebb mélységek elérése is egyszerűbb. Azonban a gépi ásás során a pontosság csökkenhet, és a gép használata költségesebb lehet, mint a kézi ásás során. Emellett a gépi földásás zajos és lehet környezetszennyező, mivel a gépek káros anyagokat bocsátanak ki.

Hogyan zajlik a gépi földásás?

A gépi földásás során általában az alábbi lépések követik egymást:

 • Felmérés: A földásás helyét felmérik vagy kijelölik, majd a földásó gép beállítása történik a megfelelő mélység és szélesség érdekében.
 • Földásás: A földásó gép ásófeje a talajba kerül, majd mozgatják és forgatják, hogy a talaj kiemelése történjen. A gépi ásás során általában nagy mennyiségű talajt mozgatnak, így általában egy teherautó vagy más jármű segítségével szállítják el.
 • Helyreállítás: Az ásás után a mélyedés általában kitöltésre vagy stabilizálásra szorul. A mélyedést általában a projekt céljának megfelelően lehet felhasználni, például építkezések során az alapozás vagy az alagutak létrehozásához.

A földásás segít megelőzni a talaj elmozdulásait

Földásás árak
A földásás az első lépés a tökéletes kert felé.

A földásás árakat számos tényező befolyásolja, mint például a földtípus, a föld mélysége, a föld munka mennyisége és a munkálatokhoz szükséges gépek és eszközök típusa. Az árak általában óradíjban kerülnek meghatározásra, ami az adott vállalkozó szakértelmétől, tapasztalatától, illetve a régiótól is függ.


A földtípusokat általában három kategóriába soroljuk: homokos, agyagos és kavicsos talajok.

 • Homokos talajok:
A földásás megkönnyíti a csatornázást és az alapozást is.

A homokos talajok általában könnyűek, jól áteresztenek és könnyen fúrhatók vagy ásóhatók. Ezek a talajok általában könnyebben kezelhetőek, mint az agyagos vagy kavicsos talajok, így általában az árak is olcsóbbak. Az árak általában óradíjban kerülnek meghatározásra, amelyek általában 5.000 és 8.000 forint között mozognak homokos talajoknál.


 • Agyagos talajok:
Hatékony földásás, megbízható eredménnyel.

Az agyagos talajok nehezebbek, sűrűbbek és nehezebben fúrhatók vagy ásóhatók, így ezeknek a talajoknak az árak általában magasabbak. Az árak általában óradíjban kerülnek meghatározásra, amelyek általában 9.000 és 12.000 forint között mozognak agyagos talajoknál.


 • Kavicsos talajok:
Ha a földásás profikra van bízva, az időt és a pénzt is megtakaríthatja.

A kavicsos talajok nehéz talajok, amelyekben a kavicsok nagy mennyiségben találhatóak meg, ezek a talajok általában az árakat tekintve a legdrágábbak. Az árak általában óradíjban kerülnek meghatározásra, amelyek általában 12.000 és 15.000 forint között mozognak kavicsos talajoknál.


A földásás nélkülözhetetlen az eredményes kerttervezéshez.

A földásás ára azonban nem csak a földtípusoktól függ, hanem az építkezés méretétől, a kivitelező szakértelmétől és a felhasznált gépek típusától is. Az árak eltérhetnek városi és vidéki területeken is, ahol a városi területeken általában magasabbak az árak.


Az építkezési projektekhez professzionális földásás szolgáltatásokat kínálunk.

A földásás gyors és hatékony megoldás a vezeték- vagy csatornahálózat problémáira.

A földásás során kevesebb zaj- és porhatás keletkezik, mint más alternatív megoldásoknál.

A földásás a talaj vizsgálatára is lehetőséget ad, ami fontos a talaj minőségének és a növényi életnek.

Földásás sávalap ásás:

Sávalap:A sávalap egy olyan alapozási módszer, amelynek során a földmunkákat a sávokra osztják, és ezekben az egyes sávokban építik fel az alapot.

A földásás során a szakemberek ügyelnek a környezetvédelmi előírások betartására.

Milyen talajokon alkalmazható a sávalap?
A sávalap alkalmazható homokos, agyagos és kavicsos talajokon is, de fontos figyelembe venni az adott talajviszonyokat, amelyek befolyásolják a sávalap építésének módját és a föld munkák árát.

A földásás szakértők által elvégzett munka garantálja a biztonságot és a hatékonyságot.

Milyen módszerekkel végezhető a sávalap földmunkája?
A sávalap földmunkája történhet kézi ásással, vagy gépi munkával. A sávalap ásásánál fontos a megfelelő mélység elérése, ami általában a talajvízszint alatt található. A mélység meghatározásánál figyelembe kell venni az épület súlyát, a talajviszonyokat, az időjárási körülményeket és a helyi szabályozásokat is.

A földásás során kevesebb kárt okoznak a meglévő növényekben és a környezetben.

Milyen gépeket használnak a sávalap ásására?
A sávalap ásásához szükséges gépek közé tartoznak a kotrók, a homlokrakodók és a föld munkagépek, amelyek lehetővé teszik a hatékony földmozgatást és a mélyebben található rétegek elérését.

Főldásás: A talaj megújításának kulcsa!

Milyen előnyei vannak a sávalap ásásának?
A sávalap ásása kiváló megoldás a stabil és biztonságos alapok kialakításához. A sávalapok rendkívül tartósak és ellenállóak a talajmozgásokkal és az időjárási hatásokkal szemben, így hosszú távú megoldást nyújtanak az épületeknek. Emellett a sávalapok jól alkalmazhatóak az egyenetlen talajviszonyok miatt, mivel lehetővé teszik a talaj teherelosztását és a talaj mozgásának szabályozását. A sávalapok további előnye, hogy könnyen és gyorsan kiépíthetőek, és a megfelelő ásási mélység elérése után azonnal építhető az alap. Mindezek miatt a sávalapok a leggyakoribb alapozási módszerek közé tartoznak, és sok építkezésen alkalmazzák őket.

Alapásás, alapkiásás, sávalap ásás

Földásás

A ásás során a talaj kitermelése történik, amelyet lehet kézzel vagy gépi segítséggel elvégezni. A kézi ásás hagyományos módszer a gépi földásás azonban egy modern módszer, amelyet a technológiai fejlődés hozott létre. Mindkét módszernek vannak előnyei és hátrányai, a választás a projekttől és a talajtól függően változik.

Földásás szakértőink mindent el fognak végezni az Ön számára, amire csak szüksége lehet a föld munkálatok terén. Vállalkozásunk teljes körű szolgáltatásokat nyújt a gépi és kézi ásás területén, beleértve a talaj előkészítését, az árokásást, a töltés kialakítását és sok más tevékenységet.

Ha kiváló minőségű és hatékony földásási szolgáltatásokat keres, akkor bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! Tapasztalt és szakavatott csapatunk minden igényt kielégítő szolgáltatásokat kínál, amelyekre Önnek szüksége lehet a földmunkálatok elvégzéséhez.

Nálunk az ügyfelek elégedettsége mindig a legfontosabb, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy az igényeinek megfelelően dolgozzunk. Bízza ránk a földmunkálatokat, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

 Kérjen tőlünk ajánlatot a szükséges földmunkákra, és győződjön meg arról, hogy a legjobb ár-érték arányban részesül.
Hívj! 06-20-372-8891    06-30-716-5710Lakásfelújítás Panelfelújtás

Panelfelújítás – Lakásfelújítás …