Földmunkára van szükséged? A gépi ásás megkönnyíti az ásást.

Magas minőség, kedvező gépi ásás árak!
Hívj! 06-20-372-8891    06-30-716-5710
Árajánlatkérés>>>lakásfelújítás panelfelújítás

A gépi ásás pontos és hatékony. Bízza ránk a munkát, hogy a lehető legjobb eredményt kapja!

Soha többé nem kell kéziszerszámokkal küzdenie a kertjében! Gépi ásásunkkal időt és energiát takaríthat meg!

Az Ön álmai kertjét mi valósítjuk meg! Gépi ásásunkkal egyszerűbb és hatékonyabb lesz a tervezés.Professzionális gépi ásásunkkal garantáljuk a szép és rendezett kertet. Többé nem kell aggódnia a tökéletes eredményért!

Ha gyors, hatékony és precíz fölmunkára van szüksége, akkor a gépi ásás a megoldás. Az ásógépek segítségével nagyobb területeket is könnyedén felásunk, illetve elkészítjük azokat a földmunkákat, amelyekre szüksége van. A gépi földásás során a talajmunkák sokkal gyorsabbak, hatékonyabbak és gazdaságosabbak, mint a hagyományos kézi ásás. Hívj! 06-20-372-8891    06-30-716-5710


Gépi ásásunkkal pontos és egyenletes árkokat készítünk, így elkerülheti a nem kívánt szivárgást és szennyezést!

A gépi ásás a földmunkák terén forradalmi változást hozott el. Az emberi erőforrás helyett a gépek sokkal hatékonyabb munkát végeznek. Ha Ön is olyan projekten dolgozik, amihez földmunkákra van szükség, akkor a gépi földásás a legjobb megoldás. A gépi ásás árakat tekintve pedig, rendkívül versenyképesek vagyunk. Az árak azonban függnek a talajtípustól, és a munka mennyiségétől.


A gépi ásás megkönnyíti a nehéz és fárasztó munkát

Ha gyors, precíz és megbízható földmunkára van szüksége, akkor az ásógépek használata az Ön számára a legmegfelelőbb megoldás. Bízza ránk a földmunkákat, és biztos lehet benne, hogy a legmagasabb minőséget és hatékonyságot kapja a legkedvezőbb áron. Válassza cégünket, és élvezze a gyors és hatékony gépi földásás előnyeit!


A gépi ásás megoldja a nehéz munkát, így a kerttervezés és kialakítás könnyedebbé válik.

Szolgáltatásunkat magas szakmai színvonalon végezzük, és az árakat is versenyképesen alakítottuk ki, hogy mindenki számára elérhető legyen.

A gépi ásás előnyei:

Az építőiparban a talaj mozgatása elengedhetetlen az új épületek, infrastruktúrák és projektek létrehozásához. Évtizedekig a talaj mozgatása főként kézi munkával történt, azonban a gépi földásás az elmúlt években nagy előretörést mutatott. A gépi ásás használata számos előnyt kínál az építőipar számára, amelyeket a következőkben részletesen tárgyalunk.

 • Hatékonyság:

Nem akarja elveszíteni az időt a kerti munkákra? Engedje, hogy gépi ásógépünk segítségével elvégezzük a nehéz feladatokat!

A gépi ásás sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos kézi ásás. A gépek nagy mennyiségű talajt tudnak mozgatni egy időben, így a munka sokkal rövidebb idő alatt elvégezhető. Ezen kívül a gépek pontosabban dolgoznak, így kevesebb hibát követnek el, és a munka minősége jobb lesz.


 • Költséghatékonyság:

Ásás helyett inkább időt akar nyerni a kert tervezésére és díszítésére? Engedje, hogy mi elvégezzük a nehéz munkát a helyett!

Bár a gépi ásáshoz szükséges földmunkagépek magas áron vásárolhatók, hosszú távon mégis költséghatékonyabbak, mint a kézi ásás. A gépek nagy mennyiségű talajt tudnak mozgatni egy időben, így a munka gyorsabb és kevesebb munkaerőre van szükség. Ezáltal a projekt költsége csökkenthető.


 • Nagyobb biztonság:

Ha pontos és egyenletes árkokat szeretne, akkor válassza gépi ásás szolgáltatásunkat, hiszen a gépek precízen dolgoznak.

A gépi ásás biztonságosabb, mint a kézi ásás. Az emberek általában nehéz fizikai munkát végeznek a kézi ásás során, ami komoly egészségügyi problémákat okozhat. A gépi földásás során az embereknek nem kell kitéve lenniük az erőfeszítéseknek és a sérüléseknek, amelyek a kézi ásás során előfordulhatnak.


 • Rugalmasság:

A gépi ásás árakat versenyképesen alakítottuk ki, hogy mindenki számára elérhető legyen a szolgáltatásunk.

A gépi ásás használata lehetővé teszi a talaj jobb felkészítését a különböző építési projektekhez. A gépek különböző méretű és alakú területekre is alkalmasak, így rugalmasan alkalmazkodnak a változó igényekhez.


 • A gépi ásás további előnye:

A gépi ásás szolgáltatásunkkal akár az egész kert ásási feladatait is elvégezheti, hogy gyorsan és hatékonyan tudjon haladni a kerttervezéssel.

Hogy a gépek nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint az emberi erő, így nagyobb mennyiségű anyagot képesek ásni rövidebb idő alatt. Ez lehetővé teszi az ásás nagyobb és nehezebb munkák elvégzését is, amelyek emberi erővel nehéz vagy lehetetlenek lennének. Emellett a gépek rugalmasabbak is a munkavégzésben, mivel számos kiegészítő eszközzel felszerelhetők, mint például vágók, bontók, törőfejek stb., amelyek a különböző ásási munkák elvégzését könnyebbé és hatékonyabbá teszik.


 • Összefoglalva:

A gépi ásás segítségével egyenletes, precíz árkokat tudunk készíteni a kertben.

A gépi ásás számos előnnyel jár a hagyományos ásási módszerekkel szemben. A hatékonyság növekedése, a nagyobb teljesítmény, a rugalmasság, a környezeti hatások csökkentése mind előny.


Bízza ránk a kert ásási feladatait, hogy Ön a tervezéssel és díszítéssel foglalkozhasson!

A gépi ásás hátrányai:

A gépi ásásnak számos hátránya van, amelyek közül néhányat az alábbiakban felsorolok:


 • Magas kezdeti költségek: A gépi ásók és más nehézgépek beszerzése és karbantartása nagyon költséges lehet, különösen azok számára, akik csak időszakosan használják őket. A gépek megvásárlása, karbantartása és üzemeltetése jelentős költségeket jelenthet, amelyeket a vállalkozásnak vagy a projekt finanszírozójának előre kell fizetnie.

 • Rendkívül környezetszennyező: A nehézgépek használata során jelentős károsanyag-kibocsátás és zaj keletkezik. Ezen kívül a földkitermelés folyamata során az élőhelyek megsemmisülhetnek, az állatok elűzhetik, és a növényeket elpusztíthatják. Egy másik hátrány az, hogy a gépek által okozott zaj, rezgés és por káros hatással lehet a környezetre és az emberek egészségére. Az ásási folyamat során keletkező por és rezgések jelentősen befolyásolhatják a környezetet, különösen az épületeket, valamint az emberek egészségét.

 • Korlátozott hatékonyság: bizonyos területeken: Bár a gépi ásás nagyon hatékony lehet nagyobb projektek esetén, az olyan területeken, ahol korlátozott a hely vagy ahol a földtulajdonosok engedélyére van szükség, hatékonysága korlátozott lehet.

 • Biztonsági kockázatok: A nehézgépek és a gépi ásók használata számos biztonsági kockázatot hordoz magában, különösen akkor, ha azokat nem megfelelően kezelik. A munkavállalók és a közönség számára is veszélyes lehet a nehézgépek használata.

 • Munkahelyek elvesztése: A gépi ásás megjelenésével kevesebb emberi munkaerőre van szükség a földmunkák végzéséhez. Bár a gépek továbbra is szükségessé teszik a szakemberek jelenlétét az irányítás és karbantartás érdekében, a munkaerő szükséglet az ásási folyamat során jelentősen csökkenthető.

Ezek a hátrányok jól példázzák, hogy bár a gépi ásás hatékony lehet bizonyos projektekben, az ökológiai, pénzügyi és biztonsági költségek miatt fontolóra kell venni más lehetőségeket is.

Ha pontosan és hatékonyan szeretne dolgozni a kertben, a gépi ásás szolgáltatásunk a megfelelő választás.

A gépi ásás segítségével még a legnehezebb feladatok is könnyedén elvégezhetőek, így takaríthat meg rengeteg időt és energiát.

Ha a kertfelújításban a lehető leggyorsabb megoldásra van szüksége, a gépi ásás a legjobb választás.

A gépi ásás hatékonysága:
A gépi ásás gyors és pontos megoldást jelent a kertépítéshez.

A gépi ásás az építőiparban egyre népszerűbbé válik, mivel számos előnyt kínál a hagyományos ásással szemben. A gépi földásás nagyobb hatékonysággal és biztonsággal jár, mint a hagyományos kézi ásás, és képes rövidebb idő alatt több földet és anyagot mozgatni. Az egyik fő előnye a gépi ásásnak a hatékonyság. A gépek nagyobb mennyiségű anyagot tudnak mozgatni rövidebb idő alatt, és ezzel jelentősen csökkentik az ásási folyamatok időtartamát. A gépi földásás hatékonysága azt jelenti, hogy a projekt végén jelentős költségmegtakarítás érhető el, mivel az ásási folyamatok rövidebb idő alatt végezhetők el, ami kevesebb munkaidőt és kevesebb munkaerőt igényel.


A gépi ásás szolgáltatásunkkal kiváló minőségű árkokat készíthet kertjében.

A gépi ásás nagyobb biztonságot nyújt a munkavállalók számára. A munkásoknak nem kell folyamatosan nehéz fizikai munkát végezniük. Nem kell reggeltől estik ásókkal, csákányokkal és más nehéz szerszámokkal dolgozniuk, amelyek könnyen balesetekhez vezethetnek. Emellett a gépek pontosabbak és kevésbé hajlamosak hibázni, ami növeli az ásási folyamatot. Fontos megemlíteni, hogy a gépi földásás és a hagyományos ásás közötti választás nem csak a hatékonyságról szól, hanem a munkaerőpiacra is hatással van. A gépi földásás elterjedése és népszerűsége azt jelenti, hogy kevesebb emberi munkaerőre van szükség az adott projektek során.

A gépi ásás nagy előnye az emberi munkaerőhöz képest, hogy folyamatosan és hatékonyan dolgozik, jelentős mennyiségű talajt mozgat meg egy időben, és a munkáját kevesebb hibával és nagyobb pontossággal végzi el. Azonban a gépi ásás nem alkalmas mindenféle talajra és helyszínre, és a berendezések fenntartása és karbantartása költséges lehet. A döntés, hogy melyiket válasszuk, attól függ, hogy milyen munkára van szükségünk, és milyen környezeti és gazdasági tényezők határozzák meg a helyzetet.

A gépi ásás árakat versenyképesen alakítottuk ki, hogy mindenki számára elérhető legyen a szolgáltatásunk.

A gépi ásás hatása:

Az elmúlt évtizedekben a gépi ásás egyre inkább elterjedt az építőiparban. Bár a gépi ásásnak számos előnye van, azonban hatása nem csak a termelékenységre, hanem a munkaerőpiacra is jelentős.

 1. A gépi ásási folyamatok számos előnyt kínál, például a termelékenység növelését, a pontosabb és gyorsabb munkavégzést, valamint a költségcsökkentést. A gépi ásás eredményeként számos munkahely szűnhet meg az ásási folyamatokkal kapcsolatban, különösen azokban az iparágakban, amelyekben a gépi ásást széles körben alkalmazzák. Az új technológiák felhasználása miatt csökkenhet a képzett munkaerő iránti kereslet, és ez kihívást jelenthet az érintett munkavállalók számára.
 2. Az átalakuló munkaerőpiac hatása jelentős lehet az egész társadalomra, hiszen a munkaerőpiac az egyik alapvető társadalmi rendszer. A kihívásokkal szembenéző munkavállalóknak azonban lehetősége van átképzésre és új szakmák megszerzésére, hogy megfeleljenek az új technológiáknak és a munkaerőpiac változásainak. Az átmenet azonban nem minden esetben könnyű, és a kormányoknak és az iparágaknak együtt kell dolgozniuk, hogy megfelelő támogatást és lehetőségeket biztosítsanak a munkavállalóknak az átképzéshez és a további tanuláshoz.
 3. Azonban fontos kiemelni, hogy a gépi ásásnak pozitív hatása is van a munkaerőpiacra, amely segít az érintett iparágak versenyképességének növelésében és az új munkahelyek létrehozásában. A gépi ásás alkalmazása lehetőséget teremthet új és innovatív iparágak létrehozására. Ezen kívül a gépi földásás alkalmazása lehetőséget teremt az emberi munkaerő felértékelődésére, hiszen a gépek nem helyettesíthetik teljes mértékben az emberi munkát és kreativitást. Azok a munkavállalók, akik képesek alkalmazkodni az új technológiákhoz és készségeiket fejleszteni, versenyelőnyhöz juthatnak a munkaerőpiacon.
 4. A munkaerőpiac átalakulása és az átképzési folyamatok támogatása mellett, a gépi ásásnak fontos környezeti előnyei is vannak. Az automatizált gépek hatékonyabbá teszik az ásási folyamatokat, és csökkentik az emberi hibák és balesetek kockázatát. Emellett a gépi ásás által csökkenhet a környezetre gyakorolt ​​negatív hatások, mint például a por és a zaj kibocsátása.

Összefoglalva, a gépi ásás fontos technológiai fejlesztés, amely jelentős hatással lehet a munkaerőpiacra és az iparágak versenyképességére. A gépi ásás általában a munkaerőpiac és a környezet számára is előnyös lehet, amennyiben megfelelően alkalmazzák és támogatják a munkavállalókat.

A gépi ásás szolgáltatásunkkal könnyedén elkészítheti a kert árkait és gödröit.

A gépi ásás segítségével még a legnehezebb feladatok is könnyedén elvégezhetőek.

A gépi ásás árakat versenyképesen alakítottuk ki, hogy mindenki számára elérhető legyen a szolgáltatásunk.

Gépi ásás árak, talajosztályok…

A gépi ásás ára számos tényezőtől függ, beleértve a talaj típusát, az ásás mélységét és a terület hozzáférhetőségét is. A talaj típusa azonban a legnagyobb tényező a gépi ásás árának meghatározásában. A kőzetes vagy keményebb talajok általában drágábbak, mivel a gépeknek több energiára van szükségük a talaj kitermeléséhez.

Természeti adottságaink miatt Magyarországon a talajok változatosak, ezek osztályozása a talajok adottságait, tulajdonságait és a talajba ható erők alapján történik. Az Európai Unió által elfogadott, és hazánkban is alkalmazott talajosztályozási rendszer a 7 talajosztályt különbözteti meg.

I. talajosztály

Ez a legjobb talajminőségű, lapáttal és ásóval könnyen kitermelhető, szemcsés talajokból áll, amelyek jó víz- és levegőáteresztő képességgel rendelkeznek, magas a humusztartalmuk, jól művelhetőek és magas termőképességgel bírnak.

II. talajosztály

Az II. talajosztályba tartozó talajok is jó minőségűek, de már kicsit nehezebben fejthetőek, a fejtésükhöz már csákány is szükséges. Általában szemcsés talajok, de találhatóak kötött talajok is, amelyeknél az áteresztőképesség már nem olyan jó, mint az I. talajosztályba tartozóknál.

III. talajosztály

Az III. talajosztályba tartozó talajok már nehezen fejthetőek, csak csákánnyal, esetleg kevés bontórúddal lehet kitermelni őket. Jellemzően kötött talajok, amelyeknél az áteresztőképesség már gyengébb, mint az előző osztályoknál.

IV. talajosztály

Az IV. talajosztályba tartozó talajok már kemények, kövesek vagy kötött talajok, amelyekhez már bontórúd, fúrógép vagy hasonló erősebb gépek szükségesek a kitermelésükhöz.

V. talajosztály

Az V. talajosztályba tartozó talajok már rendkívül nehezen fejthetőek, csákánnyal, bontórúddal, bontókalapáccsal és ékkel, ritkán pedig robbantással lehet őket kitermelni. A talajok ilyenkor már törmelékesek, sziklásak, illetve mállott kőzetekből állnak.

VI. talajosztály

Az VI. talajosztályba tartozó talajok már sziklás talajok, amelyekhez már bontókalapács és ék, valamint robbantás szükséges a kitermelésükhöz.

VII. talajosztály

Legkeményebb talajokat foglalja magában, amelyek csak robbantással fejthetők ki. Ez a talajosztály szilárd kőzeteket és sziklákat jelöl, amelyekre a talajból való ásás vagy bányászás szinte lehetetlen.

Általánosságban elmondható a gépi ásás árakra, hogy a könnyebb munkavégzésre alkalmas talajok (I. és II. talajosztályok) olcsóbbak, mint a nehezebben ásható talajok (III., IV., V., VI. és VII. talajosztályok). A III. és IV. talajosztályba tartozó talajok gépi ásás árai általában magasabbak, mivel az ásásukhoz erősebb eszközökre van szükség. Az V., VI. és VII. talajosztályok árak általában a legmagasabbak, mivel ezek a talajok a legnehezebben áshatóak.

Sajnos az gépi ásás árak nagyban függenek az adott területtől, az elvégzendő munka jellegétől, a felhasznált gépek típusától és állapotától, valamint más tényezőktől is, ezért nehéz pontos árakat megadni minden talajosztály esetén. Az árak változhatnak a földmunka területén belül, és különböző árakat kérhetnek a különböző vállalkozások is.

Tehát általánosságban elmondható, hogy minél nehezebb az ásás és minél magasabb a talajosztály, annál magasabb árat lehet kérni a földmunkára. A pontos árakat azonban mindig egyeztessük a konkrét földmunkát végző vállalkozóval, aki felméri az adott területet és a munkavégzéshez szükséges feltételeket.

Az áraink mindig versenyképesek és igyekszünk minden ügyfelünknek megadni a legjobb ajánlatot. Az áraink magukba foglalják a gép díját, a szállítás költségeit és a személyzet bérezését is.
Garantáljuk, hogy az áraink a legmegfelelőbbek lesznek Önnek! Sem a munkával sem a gépi ásás költségekkel nem kell többet bajlódnia.
Hívj!
06-20-372-8891    06-30-716-5710
Lakásfelújítás Panelfelújtás

Lakásfelújítás – Panelfelújítás…

A gépi ásás segítségével garantáltan egyenletes és szabályos árkokat készíthet a kertjében.
Ha biztos szeretne lenni abban, hogy a kert ásási feladatait profi szakember végezi, válassza a gépi ásást.
A gépi földásás segítségével garantáltan hatékonyan és gazdaságosan dolgozhat kertépítés során.
A gépi ásás szolgáltatásunkkal pontosan és precízen készítheti el a kert árkait és gödröit.
Ha az ásás fárasztó munkának tűnik, engedje, hogy gépünk végezze el a kert ásási feladatait.
A gépi földásás segítségével akár nehéz és sziklás talajokat is könnyedén elvégezhetünk.
Ha a kert ásási feladatait gyorsan és hatékonyan akarja elvégezni, a gépi földásás a legjobb választás.
A gépi ásás szolgáltatásunkkal garantáltan kiváló minőségű munkát kap kertépítéshez.
A gépi földásás segítségével akár hosszú és egyenletes árkokat is készíthetünk a kertjében.