Kertásás árak a legjobbak a piacon.

Pest megyében kertásás gyorsan! Vállaljuk kerted felásását a legjobb árakon!

Olcsó kertásás árak Hívj!
Tel:06-20-372-8891    06-30-716-5710
Árajánlatkérés>>>lakásfelújítás panelfelújításKertásás szolgáltatások, amelyeknek az ára versenyképes.

Kertásás: Hogyan találjuk meg a legjobb szolgáltatót Pest megyében?

A kertásás egy olyan szolgáltatás, amely segít abban, hogy a kertünk szép és rendezett legyen. De hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb kertásást végző céget Pest megyében? Milyen árakat várhatunk? Mire figyeljünk oda a kert ásás során? Ebben a cikkben mindent elmondunk, amit tudnod kell a kertásásról.


Minőségi kertészet és kertásás szolgáltatások széles választéka elérhető árakon!

Miért érdemes kertásást igénybe venni?

A kertásás nem egy egyszerű fizikai munka. A kert ásás során figyelembe kell venni a talaj típusát, a növények igényeit, az évszakokat, az időjárást és még sok más tényezőt. A kert ásás során nem csak egy lyukat kell kiásni a földbe, hanem egy élő rendszert kell létrehozni, amely harmonikusan működik.


A kertásást igénybe vevők több előnyt is élvezhetnek:

 • Megspórolhatják az időt és az energiát, amit a kertészkedésre fordítanának
 • Biztosak lehetnek abban, hogy a kertjük szakszerűen van elkészítve
 • Élvezhetik a kertjük szépségét és termékenységét
 • Növelhetik az ingatlanuk értékét és vonzerejét

Kertészeti munkák kivitelezése a tervezéstől a telepítésig, versenyképes kertásás árakkal!

Hogyan válasszuk ki a legjobb kertásást végző szolgáltatót?

Pest megyében sok kertásást végző szolgáltató közül választhatunk, de nem mindegyikük nyújtja ugyanazt a minőséget. Ha szeretnél egy gyors, olcsó és profi megoldást a kertásásra Pest megyében, akkor figyelj oda a következő szempontokra:

 • A szolgáltató rendelkezzen megfelelő tapasztalattal és referenciákkal
 • A szolgáltató adjon pontos árajánlatot és garanciát a munkára
 • A szolgáltató legyen rugalmas és megbízható
A szolgáltató használjon minőségi eszközöket és anyagokat és tartsa be a környezetvédelmi előírásokat.

Milyen kertásás árakat várhatunk Pest megyében?

A kertásás árakat befolyásolja több tényező, például:

 • A kert mérete és alakja
 • A talaj minősége és állapota
 • A kívánt növények és díszítőelemek
 • A munka bonyolultsága és időtartama

Általánosságban elmondható, hogy a kertásás árak Pest megyében 500-1500 Ft/m2 között mozognak, de ezek az árak csak tájékoztató jellegűek. A pontos árajánlatot mindig a szolgáltató adja meg a helyszíni felmérés után.


Egy igazi paradicsom az otthonod kertjében! Kertásás árak, amelyek elérhetőek és kedvezőek!

Kiket ajánlunk kertásásra Pest megyében?

Ha szeretnél egy gyors, olcsó és profi megoldást a kertásásra Pest megyében, akkor ajánljuk, a Bízd Ránk csapatot, akik több mint 10 éve foglalkoznak kertásással Pest megyében, és több tucat elégedett ügyfelük van.


Bízd Ránk előnyei:

 • Gyors és pontos munkavégzés: akár egy nap alatt is elvégezzük a kertásást, attól függően, hogy mekkora területről van szó
 • Olcsó és versenyképes árak: nagyon kedvező áron dolgozunk, így spórolhatsz is velünk
 • Profi és minőségi munka: mindig odafigyelünk az apró részletekre is, és úgy ássuk fel a kertedet, mintha a sajátunk lenne
 • Garancia és elégedettség: ha valami nem tetszik a munkánkban, akkor ingyen javítjuk vagy visszafizetjük az árát

Ne habozz tovább! Ha szeretnél egy gyors, olcsó és profi megoldást a kertásásra Pest megyében, akkor hívj fel most!


Telefonszámunk: 06-20-372-8891 vagy 06-30-716-5710

Várjuk jelentkezésedet!

Kertásás árak, amelyekkel nem fogsz csalódni.

Kert ásás árak

Ha szeretnéd feléleszteni a kertedet, de nem tudod, hogy mennyibe kerülne a kertásás, akkor ez a blogposzt neked szól. A kert ásás ára nem egységes, hanem sok tényezőtől függ. A legfontosabb tényezők a következők:

 • A talaj típusa:

A talaj típusa befolyásolja, hogy milyen nehéz vagy könnyű az ásás, milyen mélyen kell ásni, milyen eszközöket kell használni, és milyen növényeket lehet ültetni. A talaj típusai lehetnek homokos, agyagos, köves, iszapos, meszes stb.

 • A talaj állapota:

A talaj állapota befolyásolja, hogy mennyire régen volt ásva a terület, mennyire fűves vagy gyomos a talaj, mennyire nedves vagy száraz a talaj stb. A talaj állapota hatással van az ásás nehézségére és időtartamára.

 • Az évszak:

Az évszak befolyásolja, hogy milyen időjárási viszonyok között kell dolgozni, milyen növényeket lehet ültetni, és milyen gondozást igényelnek. Az évszakok lehetnek tavaszi, nyári, őszi vagy téli.

Kertásás árak, amelyek nem szállnak el.

A terület nagysága befolyásolja, hogy mennyi földet kell kiásni, mennyi időt vesz igénybe az ásás.Először is, meg kell határoznunk, hogy milyen fajta földekről beszélünk. A föld típusa befolyásolja az ásás nehézségét, időtartamát és költségét.
A leggyakoribb földtípusok a következők:

 • A terület nagysága:
 • Homokos talaj: könnyen ásható, de nem tartja meg a vizet és a tápanyagokat jól. Átlagos ásási költség: 4.800-8.500 Ft/m3
 • Agyagos talaj: nehezen ásható, de jó víz- és tápanyagtartalommal rendelkezik. Átlagos ásási költség: 6.500-10.000 Ft/m3
 • Iszapos talaj: közepesen ásható, de hajlamos a tömörödésre és a víz pangására. Átlagos ásási költség: 5.500-9.000 Ft/m3
 • Humuszos talaj: könnyen ásható, gazdag szerves anyagokban és tápanyagokban. Átlagos ásási költség: 7.000-11.000 Ft/m3.
 • Köves talaj: nehezen ásható, sok kővel és sziklával teli. Átlagos ásási költség: 8.000-15.000 Ft/m3

Ezek az árak (2023) csak tájékoztató jellegűek, és változhatnak a kert méretétől, elhelyezkedésétől, a munka bonyolultságától függően.


A kert ásásának másik szempontja a célja. Attól függően, hogy mit szeretnénk elérni az ásással, különböző mélységekig és módszerekkel kell dolgoznunk.

Néhány lehetséges cél:

 • Kertészeti célú ásás: ha növényeket szeretnénk ültetni vagy vetni a kertünkbe, akkor elegendő lehet 20-40 cm mélységig ásni, hogy fellazítsuk a talajt és javítsuk annak szerkezetét és termékenységét. Ebben az esetben kézi vagy gépi kapálásra van szükség.
 • Építési célú ásás: ha alapozást vagy csatornázást szeretnénk végezni a kertünkben, akkor mélyebbre kell ásnunk, akár 100 cm-től 300 cm-ig is elérhetünk. Ebben az esetben gépi fúrásra vagy kotrásra van szükség.
 • Kútfúrási célú ásás: ha saját kutat szeretnénk építeni a kertünkben, akkor még mélyebbre kell mennünk, akár 300 cm-től több száz méterig is lefúrhatunk. Ebben az esetben speciális kútfúró gépre van szükség.

A különböző célokhoz tartozó ásási munkák más-más költségeket jelentenek. A kertészeti célú ásás viszonylag olcsó, kb. 17.000-40.000 Ft/m2,.

Kertásás szolgáltatások, amelyeket megtehet az árak miatt.

A kert ásásának költségeit befolyásolja még az is, hogy milyen időjárási és évszakbeli körülmények között végezzük a munkát. Általában tavasszal és ősszel a legjobb időszak az ásásra, amikor a talaj nedves, de nem túl sáros vagy fagyott. Télen és nyáron nehezebb lehet ásni, mert a talaj keményebb vagy szárazabb lehet, ami több erőfeszítést és időt igényel. Ezért ezekben az időszakokban magasabb árakkal számolhatunk.


Kertásás árak, amelyek nem terhelik meg a költségvetésedet.

Összefoglalva tehát a kert ásásának ára függ a föld típusától, a kívánt mélységtől, és a munka időpontjától. A legjobb, ha több ajánlatot is bekérünk különböző cégektől vagy szakemberektől, és összehasonlítjuk azokat. Így megtalálhatjuk a legkedvezőbb és legmegfelelőbb ásási szolgáltatást a kertünk számára.

Kertásás szolgáltatások, amelyeket az árak tesznek vonzóvá.

Kertásás: Válassz megfelelő ásót

Kertészkedés, amely megfizethető árakon érhető el.

A kertásás egyik legfontosabb eszköze az ásó. Az ásó a talaj lazítására és keverésére szolgáló szerszám, amelynek három fő része van: a lap, a nyél és a markolat. A lap az ásó végén lévő fémlemez, amely a talajba hatol. A nyél az ásó hosszú része, amelyen fogjuk a szerszámot. A markolat az ásó végén lévő keresztirányú rész, amely segít a fogásban és az erőátvitelben.

Az ásók nem egyformák. Különböző típusok és méretek léteznek, amelyek más-más talajtípusokhoz és feladatokhoz alkalmasak. A megfelelő ásó kiválasztása nagyban befolyásolja az ásás hatékonyságát és kényelmét.

 1. A hegyes ásó az egyik leggyakoribb és leguniverzálisabb ásó típus. A lapja hegyes vagy csúcsos alakú, ami könnyű behatolást biztosít a talajba. Éles szélei vannak, amelyek segítenek a gyökerek átvágásában és a talaj darabolásában. A hegyes ásó alkalmas kemény, köves vagy agyagos talajok ásására, valamint növények ültetésére vagy vetésére.
 2. Az egyenes ásó egyenes vagy lapos alakú lapot használ, amelynek pengeéles szélei vannak. Ez az ásó típus nem hatol olyan mélyen a talajba, mint a hegyes ásó, de jobban alkalmas a talaj emelésére és keverésére. Az egyenes ásó hasznos lehet szegélyezéshez, fűcsomók vágásához vagy komposztáláshoz.
 3. Az autós ásó egy kisebb méretű hegyes vagy egyenes ásó, amely könnyen hordozható és tárolható. Az autós ásót elsősorban havazás esetén használják a hó eltakarítására vagy a járművek kiszabadítására, de alkalmas lehet kisebb kerti földmunkákra is.
 4. A teleszkópos ásó egy olyan speciális nyéllel rendelkezik, amelynek hossza állítható. Ez lehetővé teszi, hogy az ásót testmagasságunkhoz és munkastílusunkhoz igazítsuk. A teleszkópos ásónak lehet hegyes vagy egyenes lapja is. A teleszkópos ásót bármilyen talajtípushoz használhatjuk.

Kertásás árak, amelyekkel megéri elkezdeni a munkát.

Összefoglalva tehát a megfelelő ásó kiválasztása nagyon fontos a kertásás során. Érdemes figyelembe venni a talaj típusát és állapotát, valamint azt, hogy milyen feladatot szeretnénk elvégezni az ásással.

Kertásás árak, amelyek nem hagyják elárván a kertedet.

Kertészkedés, amelyet az árak tesznek elérhetővé.

Mikor érdemes felásni a kertet?

A kert ásása fontos feladat, amelynek megfelelő időzítése nagyban befolyásolja a növények fejlődését. De mikor érdemes felásni a kertet és milyen szempontokat érdemes figyelembe venni? Ebben a cikkben bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat.

Kertásás szolgáltatások, amelyek megfizethetőek, de minőségi szolgáltatást biztosítanak.Az ásás időzítése Az ásás időzítése függ a talaj típusától. Kora tavasszal, márciusban jön el az ideje a homokos talaj felásásának. Ha az őszi ásás elmaradt a kötöttebb talajon, akkor kora tavasszal ásd fel. Az ásást érdemes száraz, napos időben végezni, amikor a talaj nem túl nedves.


Kertásás árak, amelyekkel a kerted tiszta és rendezett lesz.
A talaj előkészítése Az ásás előtt érdemes előkészíteni a talajt. Ha szükséges, távolítsd el a gyomokat és a növényi maradványokat. Ha a talaj túl száraz, öntözd meg egy nappal az ásás előtt, hogy könnyebben tudj dolgozni. A talajt érdemes lazítani egy kultivátorral vagy egy gereblyével is.


Kertásás szolgáltatások, amelyekkel a kerted szépsége évekig megmarad.A trágyázás Az ásás közben érdemes trágyázni is. A talajba forgatható érett komposzt vagy szerves trágya, így az ültetnivalókat ideális körülmények fogadják majd. A trágyázást érdemes mértékkel végezni és figyelembe venni a növények igényeit.Kertásás árak, amelyekkel a kertednek csak a legjobbat adhatod.Az ültetés Az ásás után jöhet az ültetés. Érdemes előre megtervezni, hogy milyen növényeket szeretnél ültetni és figyelembe venni azok igényeit. Az ültetés során figyelj arra, hogy a növények elegendő távolságra legyenek egymástól és ne legyenek túlzsúfoltak.


A kert ásása fontos feladat, amelynek megfelelő időzítése nagyban befolyásolja a növények fejlődését. Az ásás időzítése függ a talaj típusától és az évszakoktól. Az ásás előtt érdemes előkészíteni a talajt és távolítani a gyomokat és növényi maradványokat. Az ásás közben érdemes trágyázni is és figyelembe venni a növények igényeit.

Kertásás szolgáltatások, amelyekkel a kerted mindig rendben lesz.

Kertásás árak, amelyekkel a kerted ápolt és virágzó lesz.

Kertásás:
Célunk, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen, így kedvező kertásás áraink mellett kiváló minőséget biztosítunk!

Miért neked kellene elvégezni a kertásást? A kertásás nem egy egyszerű fizikai munka, hanem egy olyan feladat, amelyben számos tényezőt figyelembe kell venni, beleértve a talaj típusát, a növények igényeit, az évszakokat és az időjárást. Egy profi kertész azonban mindig tudja, hogyan kell megoldani ezeket a kihívásokat, és hogyan hozza ki a maximumot a kertedből.


Ha benned is felmerült már a kérdés, hogy hogyan találhatnád meg a legjobb kerti munkást Pest megyében, akkor mi segíthetünk neked! Válassz minket, és garantáltan elégedett leszel a kerted állapotával.

Miért érdemes minket választani?

Kertásás árak, amelyekkel a kerted a szomszédok irigykedésének lesz a tárgya.

Tapasztalat: csapatunk tagjai mind tapasztalt és szakképzett kertészek, akik tudják, hogyan kell a lehető legtöbbet kihozni a kertedből.

Széles körű szolgáltatások: kínálatunkban szerepel a kertápolás szinte minden területe, beleértve a kert tervezést, az öntözőrendszer kiépítését, a növények ültetését és a gyomirtást is.


A kertásás árak versenyképesek, hívjon minket és bizonyuljon meg róla!

Minőségi és precíz munkavégzés: mindig figyelünk az apró részletekre is, hogy a kerted a lehető legjobb állapotba kerüljön, és hosszú távon is szép és termékeny maradjon.

Versenyképes árak: bár minőségi szolgáltatást nyújtunk, áraink mindig versenyképesek maradnak, így megfizethető áron élvezheted a kerted szépségét.


Ha minőségi kertásás szolgáltatásra van szüksége, ne keressen tovább, mi vagyunk az ideális választás kedvező árakkal!

Elégedettségi garancia: ha valami nem megfelelő a munkánkkal kapcsolatban, javítjuk, hogy teljesen elégedett legyél a kerted állapotával.

Ha szeretnél egy profi és megbízható csapatot, akik segítenek a kertásásban, ne habozz tovább! Hívj minket most, és bízd ránk a kerted ásását!
Hívj  06-20-372-8891    06-30-716-5710
Lakásfelújítás Panelfelújtás

Lakásfelújítás - Panelfelújítás...