Professzionális lakásfelújítás eredménye a minőségi lakásfelújítás!

A sikeres lakásfelújítás a minőségén múlik!
A legjobb eredmények érdekében válassza a professzionális lakásfelújítást. 
Hívj!: 06-20-372-8891
Árajánlatkéréslakásfelújítás panelfelújítás
Lakásfelújítás árak…



A lakásfelújítás a legjobb módja annak, hogy otthonát a legjobban kihasználja.

Itt aztán minden valóban egy helyen van!

Nem kell messzire mennie, ha teljeskörű professzionális lakásfelújítás az, amit végre akar hajtani otthonába, hiszen a kőműves munkáktól, a burkoló és festői munkáig, valamennyi szakemberünk készséggel várja az Ön kéréseit.
Hívjon minket bizalommal! 
Tel: +36 20 372 8891    +36 30 716 5710 

1.    Energiatakarékos lakásfelújítás

Számítson ránk a professzionális lakásfelújításhoz

Energiatakarékos, környezetbarát otthont hozhatunk létre Önnek a lakásátalakítás által. Kiemelhetünk egy-egy területet, de gondolkozhatunk egy teljeskörű korszerűsítésben is. A lényeg a kivitelezésben, na meg az árban rejlik, de szerencsére árainkkal piacképesek tudunk maradni, ezért valóban Önnek csak annyi a dolga, hogy kérjen  helyszíni felmérést tőlünk, és ne felejtkezzen meg az árkalkuláció kéréséről sem.

2.    A lakásfelújítás első lépése az elérendő CÉL

A lakásfelújítás a legjobb módja annak, hogy otthona friss és modern legyen.

Parkettázás, burkolatjavítás, festés-mázolás, nyílászárók javítása, mi jöhet még ezek után…? Hát egy lakáskorszerűsítés kapcsán gyakorlatilag minden, ami az Ön lakását még szebbé, még egyedibbé és még inkább élhetőbbé tudja varázsolni. A lakás felújítás közvetlen célját egyedül Ön ismeri a legjobban, de mi segíthetünk ennek megvalósításban, és fel tudjuk mutatni Önnek azokat az eszközöket, amelyek használatával valóban csodákra lehet képes a lakásfelújítás kapcsán.

Változtassa meg életét a lakásfelújítással, hogy otthonában igazán otthon érezze magát.

Első lépésben fontos, hogy tudja megfogalmazni nem csak magának, hanem nekünk is a felújítással kapcsolatos célját. Hogyha pedig megvan a cél, jöhet a megvalósítás. Ehhez tudjuk mi szolgáltatni a szakértelmünket és a fennálló eszközöket, valamint a lehetőséges technikákat. Biztosíthatjuk, hogy velünk csak jól járhat. Mi azon leszünk, hogy Ön minél gazdaságosabban tudjon kijönni a dologból. Ha most bele is fektet bizonyos pénzösszeget a lakásfelújítás látszólag igen fárasztó procedúrájába, biztosíthatjuk, hogy a befektetett pénzösszeg 3-4 év múlva meg fog térülni a maga számára.
Ám fontos, hogy a teljeskörű felújítás valóban mindent magába foglaljon. Tehát a festéstől, a tetőszerkezet renoválásig, egészen a fűtőberendezés korszerűsítéséig mindent áthasson a lakásfelújítás. Kezdjünk hát bele együtt, nincs mire már tovább várni.

3.    Régi álma egy teljes körű lakásfelújítás?

Egyedi stílust hozhat létre otthonában a lakásfelújítással.

Régi vágya, hogy még otthonosabbá, még szebbé és komfortosabbá varázsolja otthonát? Hiszen, ha ez megvalósul, akkor egészen biztosan majd Ön is jobban fogja érezni otthon magát!
Nos, ha egy nagyobb volumenű lakásfelújításban gondolkozik, akkor biztosíthatjuk afelől, hogy az egész otthona sokkal energiatakarékosabbá válhat, amelyből természetesen az következik, hogy a rezsi számláin szereplő összegek is egyre kisebb összegűekké fognak redukálódni! A most belefektetett pénze alakásfelújításba tehát megtérülhet, ha a megfelelő módon korszerűsíti otthonát! A legújabb fejlesztések pedig garantálni tudják, hogy az Ön otthona valóban energiatakarékossá és környezetbaráttá váljon!

Nálunk minden egy helyen megtalálható. Teljeskörű szolgáltatás – rendszerünk pedig Önnek biztonságot, nekünk pedig sikert jelent.
Ne feledje: az Ön öröme, a mi örömünk is egyben.

Válassza a professzionális lakásfelújítást, és élvezze otthonának megújult kényelmét.

Ne hagyja lakásának felújítását véletlenre, válassza a professzionális megoldást.

Lakásfelújítás árak…

  • A lakáskorszerűsítés árak változóak lehetnek, attól függően, hogy milyen változtatásokat szeretnénk elérni és milyen anyagokat használunk. Az árakat befolyásolhatják az építőipari szakemberek díjai, valamint a bérletek költségei is.
  • Az alacsonyabb árakat kínáló anyagok általában kevésbé tartósak, ezért a hosszú távú költségek magasabbak lehetnek. Az építőipari szakemberek díjai is változóak lehetnek, ezért érdemes több ajánlatot kérni, hogy megbizonyosodjunk a legjobb árakról.

Kérje szakértőink segítségét, és élvezze otthonának megújult kényelmét.

A professzionális lakásfelújítás a legjobb választás, ha otthonát újra szeretné élni.

  • A lakásfelújítás árakat továbbá befolyásolhatják a helyiségek méretei, a tervezet bonyolultsága, valamint a munka időtartama is. Ha például nagyméretű helyiségeket szeretnénk átrendezni, akkor magasabbak lehetnek az árak, mint amikor csak kisebb változtatásokat végzünk.
  • Fontos megemlíteni, hogy a lakáskorszerűsítés árakat továbbá befolyásolhatják a lakás helyzete és a környezet is. Ha például magas épületen vagy nehéz elérhető helyen van a lakás, akkor magasabbak lehetnek az árak, mint amikor könnyen elérhető helyen van.
  • Végül, fontos figyelembe venni, hogy a otthonrenoválás árakat a későbbi érték-növekedés is befolyásolhatja. Minél magasabb minőségű a munka, annál nagyobb az esélye annak, hogy a lakás értéke növekedni fog.

Élvezze otthonának új életét a professzionális lakásfelújítás segítségével.

Szép otthon, jó környezet, válassza a professzionális lakásfelújítást.

  • Összefoglalva, a otthonrenoválás árak változóak lehetnek, de ha alapos tervezést és árak összehasonlítását végezzük, akkor biztosan elérhetjük a kívánt eredményt a megfelelő árakon.
  • A lakásfelújítás árakról szólva fontos szem előtt tartani, hogy a minőségi anyagok és szakemberek árakat emelhetik, de hosszú távon megtérülnek. A rossz minőségű anyagok és szakemberek használata pedig rövidtávon olcsóbb lehet, de hosszú távon sokkal, magasabb költségekkel járhat, például a hamarabbi cserék és javítások miatt.
  • A lakásfelújítás árak megtakarítását segítheti, ha összegyűjtjük az összes költséget, beleértve a munkadíjakat, anyagköltségeket és az esetleges plusz költségeket is, például az áramszolgáltatás leállításának költségeit. Az összes költséget összehasonlítva kiválaszthatjuk a legolcsóbb lehetőségeket, anélkül, hogy az építési minőségre kompromisszumot kellene kötnünk.

A sikeres lakásfelújítás a professzionális megoldásokra épül.

Egy jobb élet a professzionális lakásfelújítás eredménye.

  • A lakásfelújítás árak megtakarítását segítheti, ha mi magunk is beleállunk a munkába. Például a bontás elvégezhetjük, ami jelentős összeget takaríthat meg. Azonban fontos figyelembe venni, hogy bizonyos feladatokat szakembereknek kell végezni, például az elektromos munkákat vagy a szerelvények javítását, hogy biztosak legyünk abban, hogy biztonságosak és megfelelően működnek.
  • Végül, a házfelújítás árak megtakarítását segítheti a pénzügyi támogatások igénybevétele. Például vannak lakásfelújítási támogatások, melyek segítenek a költségek csökkentésében, valamint vannak hitelintézetek is, melyek lakásfelújítási hitelt kínálnak.

Válassza a minőségi lakásfelújítást, és élvezze otthona új kényelmét.

A lakásfelújítás sikere a professzionális megközelítés mögött rejlik.

Lakásfelújítás ötletek

Lakásfelújítás ötletek parkettázáshoz

Egy jó minőségű és az otthonunk stílusához illeszkedő parketta eleganciát kölcsönöz és a lakás dísze lehet. A keményfa parketták időtlen szépségük miatt még a laminált padlók korában is nagyon népszerűek. Mivel a parkettázás kézügyességet és türelmet igényel, sokan bízzák szakemberekre a kivitelezését. Egy tapasztalt lakásfelújító azonban bátran nekifoghat a munkának.

  1. Számítsuk ki , hogy mennyi anyagra lesz szükségünk és vásároljunk 5-10%-kal többet, hogy biztosan elég legyen, ha toldani kell.
  2. Parkettázást csak tökéletesen egyenletes padlón végezzünk.
  3. Mielőtt lefektetjük a parkettát, hagyjuk, hogy a fa hozzászokjon alakás hőmérsékletéhez. Pár nappal korábban a csomagokat vigyük be a lakásba és nyissuk fel őket. Így megelőzhetjük a későbbi eldeformálódást.
  4. Távolítsuk el az összes lambériát és szegélylécet, az ajtókeret aljába pedig vágjunk akkora rést, hogy a parketta beilleszthető legyen.
  5. A parkettát közvetlenül soha ne kalapáljuk. Használjunk egy kis fadarabot, ami megakadályozza, hogy a parketta sérüljön.
  6. Lakásfelújítás közben használjuk a porszívót, hogy minél kevesebb por és szennyeződés kerüljön a lapok alá és közé.

Lakásfelújítás ötletek csempézéshez

  1. A konyha vagy a fürdőszoba csempézése bonyodalmaktól mentes lehet, ha követjük a hasznos ötleteket a lakásfelújítássorán.
  2. Vásároljunk 10%-kal több csempét, mint amennyire ténylegesen szükségünk van. Így nem érhet kellemetlen meglepetés, ha néhány csempe megsérül, összetörik vagy toldásra lesz szükség.
  3. Mindig használjuk a távtartókat, csak így érhetjük el, hogy a csempék egyenlő távolságra legyenek egymástól.
  4. Könnyebb és gyorsabb a lakásfelújítás, ha van egy segítőnk, aki méretre vágja a csempéket, amivel dolgozhatunk. A csempéken a vágások helyét zsírkrétával jelöljük be, ezt később könnyen le tudjuk mosni.
  5. Mielőtt rögzítenénk a csempéket, fektessük le őket és nézzük meg, hogy valóban jól fogják-e kiadni a felületet.
  6. Egy panelhelyiség padlójának csempézésénél a munkát mindig a szobának az ajtótól legtávolabb eső oldalán, a falak mentén kezdjük el.
  7. A csempéket fugázás előtt 24 óráig hagyjuk száradni.
  8. Ha lyukat szeretnék fúrni a csempébe, használjunk gyémántfejű fúrót.
  9. A maradék csempét őrizzük meg, hátha a későbbiekben javításra vagy pótlásra lesz szükség panellakásunkban.
  10. A szakemberek egyetértenek abban, hogy a munka 75%-át az előkészületek teszik ki és a türelem ez esetben is elengedhetetlen a sikerhez.

Lakásfelújítás ötletek kis konyhákhoz

  • A konyha gyakran túl szűkös, ám mindenből lehet jobbat kihozni. Néhány ötlet és trükk segítségével nagyobbnak láttathatjuk, és jobban kihasználhatjuk a rendelkezésünkre álló teret.

·         Tükrös felületek panellakásban

Ahova csak lehet, tegyünk tükrös, fénylő felületeket. A konyhaszekrények ajtaja fa borítás helyett kapjon csillogó üveget és a matt munkalap helyett is válasszunk fényeset. Ezek optikailag nagyítják a panellakásunkat, főleg, ha világos színekkel párosítjuk őket.

·         Gondolkodjunk felfelé lakásfelújítás ötletek

A szabvány méretben készült konyhaszekrények felett jelentős kihasználatlan hely marad. Pedig egészen a mennyezetig építhetünk szekrényeket és polcokat a ingatlanmodernizálás során, melyekben a ritkán használt holmikat tárolhatjuk. Hogy ne keltse a túlzsúfoltság érzetét, ne a teljes szekrénysort építsük be a plafonig, hagyjunk köztük alacsonyabb elemeket is.

·         Tárolók a konyhapulton lakásfelújítás ötletek

Dekoratív kosarakba és szép tálcákon sok apróságnak helyet találhatunk és a káosz sem fogja felütni a fejét.

·         Trükkös padló panellakásban lakásfelújítás ötletek

Az átlósan lefektetett járólapok hosszabbítják a teret, így azt az illúziót keltik, hogy a konyha nagyobb alapterületű, mint valójába. Ez egyben nagyon dekoratív megoldás is.

A megújult otthon értékét növeli a professzionális lakásfelújítás.

Az álomotthon létrehozása a professzionális lakásfelújítás segítségével.

Lakásfelújítás útmutatók

Egy lakás felújítása rengeteg időt és pénzt igényel, de az eredmény magáért beszél: egy új, friss, és funkcionális otthon. A következő útmutató segít a felújítás tervezésében és megvalósításában, és figyelembe veszi az árakat is.

  1. Tervezés: Az első lépés a tervezés. Határozd meg, melyik helyiségeket szeretnéd felújítani, és mi a célod a munkával (például a lakás megújítása, vagy a funkciók bővítése). Alakítsd ki egy részletes listát a szükséges munkákról és anyagokról.
  2. Becslés: Kérj ajánlatot szakemberektől, vagy használj online kalkulátorokat a költségek becsléséhez. Az árak változóak lehetnek a régiótól és a választott anyagoktól függően.
  3. Anyagválasztás: Válassz minőségi, tartós anyagokat a lakásfelújításhoz. Az olcsóbb opciók most rövid távon lehetnek kedvezőbbek, de hosszú távon drágábbak lehetnek, ha újra kell csinálni a munkát.
  4. Munkaerő: A megbízható szakemberekre és a jó minőségű munkára érdemes figyelni. A lakás felújításának sikere a munka minőségén múlik.
  5. Időzítés: Tervezd meg a munka időzítését úgy, hogy ne zavarja a mindennapi életedet. Szánj időt a végleges befejezésre, hogy a lakás minél előbb újra használható legyen.
  6. Biztonság: Ne felejtsd el biztosítani a biztonságot a felújítás alatt. A rossz minőségű elektromos és vízellátási rendszerek komoly veszélyt jelenthetnek az egészségre és a biztonságra nézve.
  7. Engedélyek: Ellenőrizd, hogy minden szükséges engedély megvan-e a lakásfelújításra. A helyi önkormányzatok különböző szabályozásokat alkalmazhatnak a lakások felújítására vonatkozóan.
  8. Környezetbarát megoldások: Gondolj a környezetre a felújítás során. Használj energiatakarékos megoldásokat, és válassz újrahasznosított anyagokat, amennyire csak lehetséges.
  9. Garancia: Ellenőrizd, hogy a szakembereknek van-e garanciája a munkájukra. Így biztosítva lehetsz a minőségi eredményről és a problémák esetén a korai javítás lehetőségéről.
  10. Összefoglalás: A lakásfelújítás egy nagy feladat, de a megfelelő tervezéssel és megvalósítással a végeredmény egy új, kényelmes és modern otthon lesz. Ne felejtsd el figyelembe venni az árakat, a biztonságot, a környezetbarát megoldásokat és a garanciákat a tervezésnél és megvalósításnál.

Ezek az útmutatók segítenek a lakásfelújítás tervezésében és megvalósításában, és biztosítják a minőségi eredményt. Emlékezz rá, hogy a lakásod a legfontosabb, és megéri a megfelelő időt és pénzt ráfordítani.

Az álomotthon létrehozása a lakásfelújítás segítségével.

Lakásfelújítás minőségi anyagokból, jó munkával.

Lakásfelújítás – Egy új, modern otthon teremtése

Az otthonrenoválás vagy lakásrenoválás népszerű lehetőség a lakás tulajdonosai számára, hogy javítsák a lakás kényelmét, vagy növeljék az értékét. A lakásjavítás vagy épületrenoválás folyamata összetett lehet, de a megfelelő tervezés és megvalósítás után egy új, modern otthon várhat ránk.


A lakásfelújítás árak jelentős szerepet játszhatnak a tervezésnél, de fontos megjegyezni, hogy a minőségi anyagok és szakemberek használata biztosítja a hosszú távú megtérülést. A biztonság is kritikus szempont, főként a víz- és elektromos rendszerek esetében. Emellett érdemes figyelembe venni a környezetbarát megoldásokat is, hogy csökkentsük a lakás energiafelhasználását és javítsuk a környezetre gyakorolt hatásunkat.


A lakásfelújítás során fontos a megfelelő szakmai tudás és tapasztalat biztosítása is. Az építőipari szakembereknek garanciát kell biztosítaniuk a munkájukra, hogy biztosak lehessünk a minőségi eredményről és a korai javítás lehetőségéről problémák esetén.


Összességében, a lakásfelújítás egy nagyszerű lehetőség a lakás javítására és modernizálására, de fontos a megfelelő tervezés és megvalósítás biztosítása, hogy elérjük a kívánt eredményt. Emlékezzünk rá, hogy a lakásunk a legfontosabb, és megéri időt és pénzt ráfordítani, hogy újraélvezzük a kényelmét és növeljük értékét.

Lakásfelújítás tervezése

A lakásfelújítás tervezése a kulcsa annak, hogy elérjük a kívánt eredményt és elkerüljük a későbbi problémákat. Először is fontos megérteni, milyen változtatásokat szeretnénk elérni, például a helyiségek átrendezése, a konyha vagy a fürdőszoba átalakítása, vagy a lakás külső és belső festése.


Ezután szükséges egy realista költségbecslést készíteni, amely tartalmazza az anyagok, a szakemberek és a bérletek költségeit. Érdemes a több forrásból származó árakat összehasonlítani, hogy biztosak lehessünk a legjobb árakban.


Miután elkészült a költségbecslés, fontos a tervezet előzetes jóváhagyása a lakástulajdonosok, vagy a lakáskezelő szervezet részéről. Ha a tervezet jóváhagyásra kerül, a következő lépés a szakemberek kiválasztása és a munka megkezdése.


Az építőipari szakembereknek a tervezetet kell követniük, és a tulajdonosokkal folyamatosan kommunikálniuk kell a folyamatot illetően. A lakásfelújítás során szükséges figyelemmel követni a biztonsági előírásokat, hogy biztosak lehessünk a biztonságos és megbízható végeredményben.


A sikeres lakásfelújítás garanciája a jó megközelítés.

Lépjen a jövőbe otthona megújításával.

Felújítás

Az épületeken nemcsak kívül, de belül is keletkezhetnek lyukak vagy repedések. Az öregebb épületeknél ezek általában szerkezeti hibákra vagy a talaj mozgására utalnak, de előfordulhat, hogy egy csőtörés miatt kibontott falat kell helyreállítani a lakásfelújítás során. Ezeknek a repedéseknek a többsége viszonylag egyszerűen kijavítható házilag is.Lakásfelújítás, hogy újra otthon érezze magát.

Javításra, felújításra akkor van szükség, ha a repedés átmérője meghaladja az 1 cm-t. Az ennél kisebb hibákat a festést megelőző faljavítási munkálatok során is el lehet tüntetni. Egy repedés sosem akkora, amekkorának elsőre látjuk. Egy véső segítségével könnyen meglazíthatjuk a repedés belsejében és a szélén lévő falat, így megszabadulhatunk valamennyi instabil résztől. Ezután csiszoljuk le a falat és egyengessük ki a repedés széleit is.

Mielőtt felhordjuk a tömítőanyagot, célszerű megnedvesíteni kicsit a repedések belsejét, így a tömítőanyag jobban fog tapadni és száradáskor nem reped meg. Használjuk a spakli élét ahhoz, hogy a résben a tömítést minél mélyebbre juttassuk. Ha megszáradt, csiszoljuk át a felületet. Az ablakok, ajtók mellett lévő repedéseket rugalmas tömítőanyaggal javíthatjuk ki.

Érdemes a színeket már jó előre kiválasztani. Hogy egyes helyiségekbe milyen árnyalatot a legjobb, azt a szoba berendezése és hangulata szabja meg elsősorban. A színekkel azonban a teret is formálhatjuk, magasabbnak vagy éppen tágasabbnak láttathatjuk az adott helyiséget, de játszhatunk a különleges textúrákkal is.

Ha spórolni szeretne a lakásfelújításon

Azt semmiképpen ne a szakemberen és az anyagminőségen tegye! Sokkal egyszerűbb, ha a szakemberrel leülnek, és jól megbeszélik a munkát, a munkafolyamatokat. Helyes szervezéssel és egy kis okoskodással rengeteg pénz megspórolható úgy, hogy nem megy a minőség rovására. Lakásfelújítás

Lakásfelújítás terek egybenyítása panellakásban

Ha a lakásfelújítás során szeretnénk a tereket egybenyitni, a bontásra kerül sor elsőként. Megkezdése előtt áramtalanítsuk az adott helyiséget, zárjuk el a víz- és a gázvezetékeket is. A bontás során keletkező tetemes mennyiségű sitt elszállításáról is gondoskodnunk kell. Ha vállalkozóra bízzuk a kivitelezést, ők megoldják ezt a feladatot is.

Laminált padlók lerakása panellakásokban

Nem a legbonyolultabb fázisa a lakásfelújításnak, ezért sokan maguk fognak hozzá. Azonban a helyiség egyes részei, a tagolt falak, csövek, ajtótokok problémát okozhatnak a gyakorlatlan kezeknek. Az előkészületekre is érdemes nagyobb figyelmet fordítani, ne hagyjuk ki az aljzatkiegyenlítést és az alátétfóliát sem.

Lakásfelújítás gipszkartonozás

A gipszkarton az egyik leghálásabb építőanyag, amit nagyon sokoldalúan fel lehet használni az építkezés és a lakásfelújítás során. Készülhet belőle fal és álmennyezet, de a lakások utólagosan megoldott, belső szigetelésének takarásához is ez a legjobb anyag. Önmagában is jó szigetelő, egyenletes felületet ad, ami tetszés szerint festhető vagy tapétázható.

 

Lépjen a jövőbe otthona korszerűsítésével.

 

Lakásfelújítás a kényelem és a stílus jegyében.

Lépjünk a tökéletes lakásfelújítás útjára
Lakásfelújítás, hogy otthonod legyen a béke szigete.

Mindenki számára fontos, hogy otthona kényelmes és esztétikus legyen. Azonban idővel a falak kopnak, a burkolatok elhasználódnak és új stílust szeretnénk kialakítani az otthonunkban. A lakásfelújítás felmérés lehetőséget ad, hogy megvalósítsuk az álmainkat és új életet adjunk otthonunknak. A lakásfelújítás nem csak esztétikai szempontból jelent előnyöket, hanem praktikus megoldásokat is kínál, például a nyílászárók cseréjével javíthatjuk a hőszigetelést és megtakaríthatjuk a fűtési költségeket. A felújítás során az elektromos rendszert is modernizálhatjuk, hogy biztonságos és energiahatékony legyen.

A lakásfelújítás során fontos, hogy szakemberekre bízzuk a munkát. A minőségi anyagok és a precíz munkavégzés garantálja az eredményt, ami megfelel az elvárásainknak. Egy profi cég segítségével biztosak lehetünk, hogy az átalakítás hatékonyan és időben fog elkészülni. Ne hagyja, hogy otthona elhasználódjon, vágjon bele a lakásfelújításba és élvezze a tökéletes otthon élményét.
A legjobb eredmények érdekében válassza a professzionális lakásfelújítást.

A lakásfelújítás alkalmával nem csak a funkcionális elemeket javíthatjuk, hanem kreatív megoldásokat is bevezethetünk otthonunkba. Az új burkolatok, színek és stílusok segítségével új hangulatot teremthetünk otthonunkban. A fényviszonyok javításával, például a fényerejét növelő ablakok beszerelésével, otthonunkat élénkebbé és világosabbá tehetjük. A falak festésével vagy tapétázásával pedig a szobák stílusát megváltoztathatjuk, ami új életet hozhat az otthonunkba.

A lakásfelújítás során elérhető a konyha és fürdőszoba átalakítása is. Az új bútorok, mosdók és zuhanyzók beszerelésével nemcsak a praktikus szempontokat javíthatjuk, hanem esztétikai élményt is nyújthatunk. A lakásfelújítás a lehetőség, hogy otthonunkat az álmaink szerint alakítsuk, ami növeli az életminőséget és a boldogságot. Ne féljen kreatív megoldásokat bevezetni, a lakásfelújítás során az ötletek száma végtelen! A tökéletes otthon, csak egy lépésre van!

Induljon el a tökéletes lakásfelújítás útján velünk! Cégünk a legjobb anyagokat használva és precíz munkával képes az Ön álmait otthonná varázsolni. Keressen minket bizalommal a tökéletes lakásfelújítás érdekében.
Tel: +36 20 372 8891    +36 30 716 5710 
Lakásfelújítás Panelfelújtás

Lakásfelújítás...