Panelfelújítás Építés,felújítás,Otthonépítés,

lakásfelújítás valamennyi területét kiemelten kezeljük.Valamit ingyen is kaphat a lakásfelújítás során

Tegye szebbé lakásának falait, cseréltesse ki a nyílászárókat, renováljon, újítson, tegye olyanná otthonát, amilyenné mindig is akarta tenni! A lakásfelújítással szebbé teheti othonát.
Ne várjon sokáig, hiszen általunk a lakásfelújítás valóban megbízható módon elérhető lehet az Ön számára.
Hívjon minket bizalommal, vegye fel a kapcsolatot velünk most, hiszen ingyen elvégezzük a helyszíni állapotfelmérésünket is!

Válassza Ön is az általunk lehetőségként adott lakásfelújítást! Legyen Ön a saját otthonának tervezője! Felújítás falak repedéseinek javítása

Az épületeken nemcsak kívül, de belül is keletkezhetnek lyukak vagy repedések. Az öregebb épületeknél ezek általában szerkezeti hibákra vagy a talaj mozgására utalnak, de előfordulhat, hogy egy csőtörés miatt kibontott falat kell helyreállítani a lakásfelújítás során. Ezeknek a repedéseknek a többsége viszonylag egyszerűen kijavítható házilag is.
Javításra, felújításra akkor van szükség, ha a repedés átmérője meghaladja az 1 cm-t. Az ennél kisebb hibákat a festést megelőző faljavítási munkálatok során is el lehet tüntetni. Egy repedés sosem akkora, amekkorának elsőre látjuk. Egy véső segítségével könnyen meglazíthatjuk a repedés belsejében és a szélén lévő falat, így megszabadulhatunk valamennyi instabil résztől. Ezután csiszoljuk le a falat és egyengessük ki a repedés széleit is.
Mielőtt felhordjuk a tömítőanyagot, célszerű megnedvesíteni kicsit a repedések belsejét, így a tömítőanyag jobban fog tapadni és száradáskor nem reped meg. Használjuk a spakli élét ahhoz, hogy a résben a tömítést minél mélyebbre juttassuk. Ha megszáradt, csiszoljuk át a felületet. Az ablakok, ajtók mellett lévő repedéseket rugalmas tömítőanyaggal javíthatjuk ki.

A lakásfelújítás utolsó fázisa a festés,


de a színeket már jó előre kiválasztjuk. Hogy egyes helyiségekbe milyen árnyalatot a legjobb, azt a szoba berendezése és hangulata szabja meg elsősorban. A színekkel azonban a teret is formálhatjuk, magasabbnak vagy éppen tágasabbnak láttathatjuk az adott helyiséget, de játszhatunk a különleges textúrákkal is.

Az Ön házából nem fog több épülni kerek e világon.Lakásfelújítás 

 


 

You may also like